Anyukák mivel tűntethetem el a pálinkaszagot?
Tudtad, hogy a szomszédod bűncselekményt követett el, mivel saját főzésű pálinkát tilos bárkinek is ajándékozni?
Így ti is bűntárai lettetek mivel elfogadtátok.
2013. júl. 31. 22:01
tehát a konyhában van szőnyeg? ugyanis te írtad...
2013. júl. 31. 22:22
Nálam is van a konyhában egy szőnyeg... Hűha... Válaszoljatok a kérdésre, ha tudtok, aztán csá!
2013. júl. 31. 22:29
csá neked, drága,
ki hívott egyáltalán?
2013. júl. 31. 22:46
Komolyan mondom, nem értem, hogy lehetnek emberek ennyire ellenségesek, kötekedők. Ha valaki csak azért ír ide, hogy kiélhesse magát abban, hogy másokba beleköthessen, de a kérdésre válaszolni nem tud vagy nem akar, akkor inkább ne írjon semmit. Egyesek lassan már be is börtönzik szegényt, pedig ő egyszerűen csak arra volt kíváncsi, hogy mit csináljon a pálinkaszaggal. Nem értem, hogy kinek mi köze hozzá, hogy miért volt náluk otthon az az üveg. Még mielőtt megkapnám, hogy én se a kérdésre válaszoltam, sajnos én sem tudok jobb ötletet az előttem leírtaktól, ezért ismételni nem akarok, viszont nem hagyhattam szó nélkül ezt az ellenségeskedést. Az a baj, hogy nagyon jellemző ez itt a gyakorin.
2013. júl. 31. 23:52
16/24 A kérdező kommentje:
Senkinek semmi köze hozzá,hogy mit tartok itthon vagy mit nem.a másik igen az étkező alatt szőnyeg van lerakva nem tudom mi ebben a furcsa.
De mindegy,a szőnyeget kivittem az udvarra átsikáltam ,kimostam,most szárad.
Azoknak akik normálisan tudtak válaszolni,köszönöm szépen....
A többinek meg akik arrogánsan válaszoltak,azoknak biztosan minden rendben az életükkel,mindent tökéletesen csinálnak,más dlguk sincs mit másokon nyammogni.Hát jó étvágyat hozzá!
Köszönöm a lepontozást, de nem hat meg, a véleményemet továbbra is tartom, és abszolút nem érdekelnek a lepontozgatók. Ez megy, meg a furkálódás.
2013. aug. 1. 15:13
ügyesen megoldottad volna ezt a problémát kérdés feltevése nélkül is bravó!!!
2013. aug. 2. 12:26
19/24 A kérdező kommentje:
mindenhez van hozzáfűzni valód?inkább a saját problémáddal foglalkoznál.de aki ennyire ráér biztosan egy üres életű,senkiházi!!!
szerintem ez pont ellenkezőleg igaz.
Nézd meg miket írtam, és nézd meg te hogyan sértegetsz és milyen stílust engedsz meg magadnak.
a stílus maga az ember, erről ennyit.
2013. aug. 2. 12:54
Kapcsolódó kérdések: