Miből készítsek kakaót 9 hónapos kislányomnak?
Figyelt kérdés
Tejet már ittunk többször, a feles verziót, nincs semmi baja tőle egyenlőre, viszont annyira nem komálja, gondoltam megpróbálom a kakaót (a tápszert már rég nem issza meg). Milyen kakaót használjak, vagy mit keverjek a tejbe? Attól tartok, hogy az a sokféle kakaópor, ami van, nagyon cukros. Ja, lehurrogó, lebarmoló, "ne adj Neki tejet, meg kakaót, mert belehal minimum" válaszokra nem vagyok kíváncsi. Köszi. :-)2009. okt. 24. 12:45
1/3 anonim válasza:
Szia! En vagy feles tejbe teszem a kakaot, vagy tapszerbe. Nem sokat, csak epp hogy kakao ize legyen (igy annyira cukros sem lesz). Egyebkent en instant Nesquick kakaot tettem neki bele, de ha raersz, fozhetsz is neki rendes kakaot.
2/3 anonim válasza:
az én fiam 11 hónapos és rendszeresen kap kakaót, bár ő már házi tehéntejet iszik. Amikor felforralom a tejet, leveszem a tűzről és akkor keverem bele a kakaót (persze nem túl sokat, épp csak meglegyen az íze). Nagyon szereti, csak arra vigyázz, ha túl sokat kap, akkor megfoghatja a székletét. Sok sikert hozzá. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2009. okt. 24. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!