Ekcémás babának, használt már valaki aloe vera termékeket a forevor-tol?
Köszi neked! Én is láttam a facén, de még nem próbáltuk.
Tele a hütő krémekkel, meg csomó más kapszula, vitamin. Most megrendeltem ezeket. Már nem merek venni semmit, mert az uram kihajint. Így is mindig ez a téma, hogy tiszta pötty , meg folt a gyerek, hiába veszek meg minden vackot.
Aztán végén lehet a manna szappan lesz jó. Kitudja!
Szia!
Köszi neked is!
Nagyon jó a krém. Nem kell belöle tényleg sok. De éjszaka is be kelett kenjem mert annyira vakargatta magát, olyan száraz volt a kis böre. De ez eddig is így volt. Nagyon hamar beszívódik és ezért gondolom, hogy nemsokáig lesz neki elég és nagyon drágák.
Köszi neked is!
Remélem én is , hogy jók lesznek.
Leírnám a tapasztalatomat!
A natur gél szerintem nagyon jó, mert azóta nagyon jó étvágy avan a kisfiamnak. Csak erre tudok gondolni , hogy ettöl. A fürdető is nagyon bevált, közvetlen utána nem vakarja magát. Viszont a krémek a kék és a propolisos egyálltalán nem vált be. Olyan száraz marad a böre mintha soha be sem kentem volna semmivel. Nagyon sok is kell belöle, már alig van krémünk. De olyan gyorsan beszivódik és pár perc mulva ujra száraz neki. Ugyhogy tegnap éjszakára már be kellett kenjem a régi krémünkkel, mert így nem tud aludni ősem és mi sem.
Szappanból is FLP-st használtok?
A doki nem mondta el, hogy a tünetek először rosszabbodhatnak is? Nekünk is van ekcémásunk és ott is rosszabb volt először, de aztán nagyon sokat javult.
Talán van ekcémás FLP előadásom, hogyha tényleg van és érdekel, akkor megoszthatom.
Ezt mindenképp javaslom elolvasni, benne van az ekcéma is.
A PONT helyére írj egy . -ot. :)
gooPONTgl/tde49z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!