Használt már valaki babáján Aloe First sprét?
A Forever cégnek van ez a terméke!Nagyon sok jót hallottam már róla!Pl.horzsolásra,égési sérülésekre sőt valaki még torokfájásra,köhögésre is használja!
Aki használ ilyet leírná még mikre lehet jó???
Nekünk is mindig van itthon. Mindenre használjuk, égésre, horzsolásra, ha a kutya véletlen kap egy puszit, akkor fújom a szájába rögtön.
Rendkívül hamar megállítja a vérzést. Torokfájásra, köhögésre...stb.
Ha fütyivel van valami baj.
Köszönöm a válaszokat!Akkor tényleg igaz az hogy olyan mint az avas szalonna...mindenre jó!Akkor nem bántam meg hogy beruháztam egyre!
Még jöhetnek válaszok,ki,mire használja!?
Nekünk nem First van, hanem a DM-ben és patikákban kapható Aloe Vera spray. Szerintem ugyanaz (még az "illata" is), csak kisebb kiszerelés, de ez sem olcsó. Én szülés után használtam sokat a gátsebre.
Fiamat kb. 6 hónaposan megcsípte valami dög - ezzel fújtam be többször - estére már nem is látszódott neki.
Köszönöm mindenki válaszát!
Kedves Utolsó!
Egy belépett tagtól rendeltem meg a termékeket!rendeltem még a kisfiamnak Kids rágótablettát ami tele van vitaminnal,nyomelemekkel és vmi olyan gyümölcscukorral ami megszünteti/megelőzi a felső légúti megbetegedéseket!(Na nem mintha beteges lenne a fiam csak hamarosan megy bölcsibe és megakarom még jobban erősíteni az immunrendszerét)Imádja a fiam,jó íze is van!
Akarok majd még más terméket is rendelni csak egyszerre sajna nem megy!
Hát örülök,hogy jó befektetés volt a spré...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!