Ekcémás babának, használt már valaki aloe vera termékeket a forevor-tol?
Sajnos az ekcéma kezelésében minden esetben a szteroidos krémek lesznek a megoldás. Bármivel próbálkozik a szülő, ideig-óráig lehet, hogy beválik más, de aztán elmúlik a hatás és újra jön az ekcéma, vakarózás.
Én is ekcémás gyerek voltam, sajnos a Lányom is örökölte. Ahogy anno nekem, neki is a Flucinar N lett a megoldás. Tudom, drasztikus, de ez legelább rendbe teszi és nem marja le magáról a bőrt.
Mi a Sray változatot (First) használtuk. Valóban kiválóak a forever termékek, bár nem tudom a berry-től (amit inni kell) hogy fog elmúlni az ekcéma, vagy azt magatoknak rendelted? Felnőtteknek kiváló. De szerintem a kenceficéket lehet kenni babára is.
Ami nálunk segített még az a Johnson olaj-gél. Elég furán hangzik, mivel a Johnsont sokan nem szeretik mert szárít és viszket tőle az ember, ezek között én is ott voltam. Viszont a bőrgyógyász javaslatára kipróbáltuk, és láss csodát....:):):) Fürdés után a még vizes gyerkőcöt kell körbekenni vele, picit rajtahagyni, vagy le is lehet törölközővel itatni, de ha rendesen meg is törlöd az sem baj, mert marad rajta annyi olaj a bőrén hogy elég legyen. Folyamatosan kentem vele minden fürdés után, kb 1hónap után már nem volt rajta semmi. Nagyon jó zsírosítja a bőrt, és nem is vakargatta a fiam magát annyira.
Bár szerintem szinte mindent ki kell próbálni, mert nem biztos hogy ami nálunk bevállt nállatok is jó lesz.
Kívánom a legjobbakat, és mielőbbi gyógyulást!
Sziasztok! natur aloe vera gélt rendeltem. Ezt azért , hogy erősitse az immun rendszerét. mert én ugy veszem észre , hogy kezdődik ez a felső légutis megbetegedés ami ugye az ekcémával párosul. Így szeretném erősiteni. Egyébként egy orvos állitotta össze a termékeket.
nagyon bízom, hogy végre lesz javulás . Igaz én mindig bízom mindegyik krémben.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Igen törzsvásárlói papírokat is töltöttünk ki. Régebbröl ismerem aki rendezte nekünk ezeket. Az egyik a propolisos krém a másik meg kék krém a neve.
Én is ugy gondolom, hogybelülröl indul ez az egész. és ott kell a gyógyitást kezdeni. Nagyon örülnék ha segítenének a termékek és nem kellene steroidozni a gyereket.
Az ára elég huzós de nem egy hónapra elég, főleg ha még jó is lenne. Az összes kencét meg fürdetőt, cseppet kidobnék. Nagyon unom, hogy tele a hüő ezekkel. És egyki sem jó.
Köszi neked is kedves utolsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!