Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik most a...

Szerintetek melyik most a legjobb gyerekülés 9-18kg kategóriában?

Figyelt kérdés

Römer?Maxi Cosi?Besafe?

Nekem a Cybex Sirona tetszik a legjobban,de nem tudom,h az ára mellett tényleg mindenben magas értékű-e

2013. júl. 29. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a maxi cosi ra esküszöm, a hordozó, a 9-18, s most a 18-36 kg os maxi cosi.

A maxi cosi priorit tudom ajánlani!!!

2013. júl. 29. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:

ajánlom neked az ADAC tesztek honlapját.

www.adac.de

A hordozók, ülések töréstesztjeinek eredménye objektíven.

(minimális, vagy akár 0 német nyelvtudással is ki tudod keresni a téged érintő súlyhatárt és márkát)

Én egyébként a Concorde Trimax-ot találom jónak, illetve választáskor néztem a fenti honlapot, mert nekem a szülők véleménye mellett sokkal inkább a hozzáértők független, szakszerű véleménye számított.

Szép estét.

2013. júl. 29. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi most vettünk a lányomnak Maxi Cosi Tobit,nagyon KLASSZ.
2013. júl. 30. 08:18
 4/6 A kérdező kommentje:
néztem az adact+ az autobildes adatokat is,ez alap,de ezek a márkák általában mindig az élen vannak,a sirona az adacnél a 2.,az autob az első,a tobi is élen jár és a besafe is,de árilag 50ezer ft a különbség+ a sirona pajzsos és öves,míg a többi pajzsos vagy öves,nem mindegy
2013. júl. 30. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:

A 2. (adac-os) válaszoló vagyok.

Az jutott még eszembe, hogy vidd el a kicsit és ültesd vele- mi is pajzsosban gondolkodtunk, de mikor beletettük a kisfiamat, visítva igyekezett szabadulni és nem maradt meg benne egy percig sem. Így más típust néztünk.

Sokat számít, hogy ő hogy érzi magát benne.

Szép napot

2013. júl. 30. 08:48
 6/6 A kérdező kommentje:
4-et próbáltunk,a Sirona tetszett neki a legjobban
2013. júl. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!