Melyik a legjobb gyerekülés?
Figyelt kérdés
Főleg biztonság és a könnyű kezelhetőség a fontos, meg, hogy azért beférjenek mellé még. 9-36kg-ig használhatót szeretnék. Mit ajánlotok? Nem baj, ha használt is. Csak nagyon jó legyen. Nézegettem már pár gyerek ülést. Eddig ezt találtam a legjobbnak: " STM Storchenmühle Starlight SP gyerekülés 9-36 kg "!! A Nania biztonsága nagyon rossz (legalábbis törésteszten elég rosszul teljesített)! A Concord Trimax pedig 15kg felett szét kell szerelni és új háttámla kell hozzá. Az ezért nem lenne jó. Szóval ezeken kívül mit javasoltok még?2013. ápr. 28. 16:16
1/10 anonim válasza:
Mennyi idős a gyerek akinek kéne. Egyébként a Cybex Pallas talán a legjobb ebben a kategóriában.
2/10 anonim válasza:
Cybex Pallas-fix,vagy Cybex Isis-Fix
3/10 anonim válasza:
Nekünk concord ultimax van,szerintem szuper ülés.
4/10 anonim válasza:
Ujabb szavazat a Cybex Pallasra. Biztonsagos, kenyelmes es nagyon szereti a lanyom. Csak vasarlas elott erdemes beleprobalni az autoba, mert par autonak tul rovid hozza a biztonsagi ove.
5/10 anonim válasza:
Vagy a recaro. A cybex is nagyon szuper.
6/10 anonim válasza:
9-36 ig eleve nincs biztonságos.Miért gondolod hogy egy 9 kg os 12 hónapos gyereket ugyan úgy véd mint egy 36 kg os kisiskolást?
Biztonságos ülést akarsz vegyék isofixes gyerek ülést jó ADAC tesztel 9-18 kg ig.
Pl. Be safe Izi kid
7/10 anonim válasza:
Én sem választanék 9-36 kg-ig. Egy 36 kg-s gyerek az ülést jobban kitölti, mint egy 9 kg-os. Szegény elveszik benne, nem fogja úgy a fejét, stb. Mi is ilyet akartunk, de amikor az üzletben a 8. ilyen ülésbe tettük bele, akkor beláttuk nem sok értelme van, így maradtunk a 9-18 kg-s ülés mellett. Maxi cosi priori a miénk. Biztonságos, könnyen kezelhető, nem foglal nagy helyet, dönthető (ez nálunk fontos szempont volt, mert mindig elalszik az autóban)
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!:) Közben én is körül néztem, és én is a cybex-et választottam, illetve a Kiddy is nagyon jól teljesített. És miért akarok 9-36kg-sat? Mert a Lányom nagy növésű. fél évvel túlteljesíti az átlagot magasságban. Kilóban olyan átlag köri, vagy közelít az átlagon felüli felé.:) Szóval kilátás terén nem aggódtam eddig sem. 2 éves múlt a Lányom. 13-14kg körül van a súlya. Magasságát pontosan nem tudom, de a statisztika szerint egy 2ésfél éves-3 éves gyerek Néz ki ilyen magasnak:) És ha minden igaz, már lesz is gyerekülés.:)
2013. ápr. 29. 08:55
9/10 anonim válasza:
Ja, hogy ő már ilyen nagy lány :). Akkor bocsánat, azt hittem, hogy sokkal kisebb, ezért is írtam, hogy én nem vennék olyan ülést. De neki már simán jó, főleg, ha még nagyobb is az átlagnál!
10/10 anonim válasza:
Akkor ne tökéletes lesz a cybex pallas. Fiam 2 éves lesz ő is ilyet fog kapni. Nem tudom ő nagynak számít e 97cm körül van és kb 14kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!