Mennyi ideje voltatok együtt a párotokkal, amikor gyereket vállaltatok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 08:38
31/47 anonim válasza:
10 évig éltünk együtt, 5 éve voltunk házasok, kislányom 3 hónapos volt, amikor elhagyott minket az apuka
Több gyereket nem szeretnék vállani---bár lehet 3 év múlva nem ezt mondom... :) :)
32/47 anonim válasza:
1. évfordulónkon már 12 hetes várandós voltam. :)
33/47 anonim válasza:
10 éve voltunk együtt, 5 éve éltünk együtt, 3 éve voltunk házasok.Rá 2 évre jött a tesó is.
34/47 anonim válasza:
8 èv utàn, 4 év együttélés után hàzassàg babàval egy időbe. Tervezzük a kistesot...
35/47 anonim válasza:
3 és fél után..ebből 1 évet együtt éltünk,3 és fél után házasság,rá másfél hónapra terhes lettem tervezetten!!
A párom 27 én 24 leszek 1 hét múlva.Most vagyunk összesen 4 és fél éve együtt.
3 hós a kisfiúnk..2-3 év múlva szeretnénk kis tesót.
37/47 anonim válasza:
21 évesen jöttünk össze (egyidősek vagyunk), két év múlva költöztünk össze, 26 évesek voltunk mikor a fiúnk, 28 mikor a lányunk született. Esküvő a második baba várás 8. hónapjában volt, ennek 3 éve. Összesen 10 éve vagyunk most együtt, 31 évesek vagyunk a gyerekek 5 és 3.
38/47 anonim válasza:
11 éve voltunk együtt, 7 éve voltunk házasok, amikor az első jött. És másfél évvel később vállaltuk a másodikat, akivel jelenleg még várandós vagyok.
39/47 anonim válasza:
pontozzatok csak le aki nem éli le a fél életét a párjával a gyerek előtt,nekünk pl nem volt tervezett,de megtartottuk mindegy volt mióta voltunk együtt nem ez a legfontosabb(2.voltam)
40/47 anonim válasza:
ja még annyit most lesz 4 éve,hogy együtt vagyunk,ennyit erről mennyire számít mióta vagytok együtt,nem egy nőt hagytak el 10 év kapcsolat után terhesen vagy pár éves gyerekkel(2.voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!