Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan itassam meg 11 hónapos...

Hogyan itassam meg 11 hónapos kisfiamat, ha nem akar inni?

Figyelt kérdés
Egy fertőző betegség után a kiszáradás fenyegeti, sürgősen pótolni kellene folyadékvesztését. Némi szopáson kívül nem hajlandó meginni semmilyen folyadékot. A kórházban kapott infúziót, de amióta hazajöttünk, egyre kevesebbet pisil. Folyadékot sehogy sem tudok "beletölteni".
2008. jún. 26. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11 hónaposnak már adhatsz gyümölcs levet. de ne adj neki cukros vizet... és ha szomjas ne aggodj majd inni fog :) de ne add fel csak add neki :)
2008. jún. 26. 20:23
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor is adhatok neki gyümölcslevet, ha most lábalunk ki a rota vírusból, és elvileg még diétán van? Milyen gyümölcslevet?
2008. jún. 26. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:

Bár ellenkezik az elveimmel én kipróbálnám a cumis üveget.Ha nem akkor a csőrös poharat,szívószálat,sportkupakos flakont...

Ekkora gyereknek tetszenek az ilyenek .Vagy vegyél neki saját akármilyenmintás poharat.Próbálj neki olyat adni amit szeret.A gyümölcsöt megeszi? Már lehet kapni dinnyét , hatalmas a víztartalma,de turmixolhatsz neki bármit,csak higítsd hogy kapjon folyadékot.Az én fiam szereti a jeget szopogatni,szoktam gyümölcslevet lefagyasztani neki ... ereszd el a fantáziád és igyatok a gyerek elött feltűnően hátha kedvet kap ő is .

2008. jún. 26. 20:31
 4/13 anonim ***** válasza:
próbáld kanállal adni a folyadékot,vagy rendes pohárból.A gyümölcslé szerintem is jó ötlet, csak nem tudom melyik.Narancs, őszi,szilva biztos nem jó mert azok hajtanak.Jó lehet még a gyümölcs tea is
2008. jún. 26. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Kamilla teát próbáltál már? Az én kislányom imádja egy kis ízesítéssel. Próbáld ki hátha azt szívesen megissza.

2008. jún. 26. 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha diéta akkor friss gyümölcs a dinnye .Amúgy meg almalé.
2008. jún. 26. 20:33
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, igyekszem megfogadni a tanácsokat.
2008. jún. 26. 20:48
 8/13 anonim ***** válasza:

A 6 hós lányom soha nem itta meg a vizet mindig csak szopott. 6 hónapos korára is 3 óránként evett, ekkor próbálkoztam meg a csümölcslevekkel amit egyenesen kiköpött. Utolsó esélyként megpróbáltam a HIPP teákat és úgy itta mint ahogy én eszem a csokit:) Kamillatea, gyümölcstea, alma-citromfű tea (eddig ezeket próbáltam). PRÓBÁLD MEG!!!!!!!!!!!!

Dia

2008. jún. 26. 21:09
 9/13 anonim ***** válasza:

Rota után diétáztok? Nem tudom mikor zajlott le, vagyis mennyi ideje. De lassan ehetitek a könnyebb ételeket. Adjál neki savanykás italokat. Kamillát keveset 1-2 evőkanálnyit csak, mert az meghajtja. Ha nem sizik pohárból és nem dől be semmi trüknek akkor fecskendővel próbáld meg. mondjuk 1 10 ml-sel s negyedóránként nyomj a szájába folyadékot. Nagyon fontos, mert visszakerültök a kórházba. egyáltalán ,hogy engedhettek így haza?

Sok sok türelem kell hozzá. Ha éhes edj neki főleg olyat amit szeret, vagy külön kér.( Meg tudja már magyarázni)

2008. jún. 26. 21:43
 10/13 anonim ***** válasza:
A kamillát írta valaki, de azt rota után ne adj, hashajtó hatású. Ellenben az alma megfog, esetleg csinálhatod te reszelt almából kis vízzel higítva.
2008. jún. 26. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!