Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség mellett lehet inni...

Terhesség mellett lehet inni szoptatós teát, ha még szoptatom a kisfiamat? Mit nem szabad enni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Pontosan nem tudom mi az osszetetele a teanak,de egyes gyogynovenyek alhasi verboseget okoznak,ami a terhesseg szempontjabol nem jo.

A tejcs a 4. honaptol drasztikusan lecsokken,nekem pld teljesen elapadt,nem hinnem hogy a tea tudna erre hatni.

2010. máj. 6. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem szabad terhesen szoptatós teát inni.

Mekkora a babád?

2010. máj. 6. 09:16
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Terhesen szoptatni sem szabad... Vetéléshez vezethet... (Bocsi!)
2010. máj. 6. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nagyon sok anyuka van, aki babavárás mellett szoptat orvos tudtával. Nekem az orvos azt mondta, hogy ha 2. kisbabát szeretnék, hagyjam abba a szopit (13 hós volt a lányom), mert más hormonok termelődnek szoptatás alatt, tehát nem olyan könnyű teherbe esni. Én hallgattam rá, terhes is lettem 3 hónap múlva.

A teákról én is azt hallottam, hogy némelyik kifejezetten árthat. Ezért nem árt óvatosnak lenni.

2010. máj. 6. 10:50
 5/5 A kérdező kommentje:
a babám 9 hónapos múlt és kb 7 hetes terhes vagyok
2010. máj. 6. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!