Hogy telik egy napotok harom honapos picivel? Hagyjatok egyedul is jatszani vagy amikor ebren van mellette vagytok allandoan?
Mikor hogy.
Amikor jól elvan, hagyoma jjátszószőnyegen, hogy felfedezze a csörgő-zörgő játékokat a kis kalimpálásával.
Amikor már nem bírja, beteszem a textilmózesbe, és kiviszem magammal a konyhába, amikor ebédet csinálok.
Amikor már nagyon nyügi, felveszem, sétálgatok vele és dajkálgatom (ez nekem is jól esik). :)
16:07-es vagyok:
11 hetes 3 napos a kislányunk. (augusztus 3.)
:)
...csak nem, hogy egy helyen szültünk?
:)
Nem, én Kecskeméten!
Csak azért kérdeztem rá, mert még amíg babát vártunk, összefutottam itt valakivel, akivel kiderült, hogy 2 nap különbséggel várunk babát, mindketten kecskemétiek vagyunk, és ráadásul ugyanahhoz a dokihoz járunk.
Még viccelődtünk is aztán, hogy milyen poénos lenne, ha egyszerre lennénk a szülőszobán, a doki meg rohangálhatna. :) És úgy is lett! :)
háááát... azért voltak érdekességek:D nálam az NST nem mutatott ki fájásokat pedig már 3 perceseim voltak, este 9kor a szülésznő elküldött aludni... éjfélre megszületett a kislányom! Többet nem szeretnék ott szülni az a helyzet. Ezt akkor döntöttem el, amikor az egyik vérvétel után a TŰT a gyerek alatt találtam meg!!!!! Gondolhatod... vettem ki a gyereket a kocsiból és ott van a háta alatt egy majdnem 10 centis véres tű...
brrr. na mind1, szóval ezentúl én személyszerint elkerülném őket:)
Hogy vagytok, hogy növekedtek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!