Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nem hagyjátok el állandóan a...

Nem hagyjátok el állandóan a gitárpengetőtöket?

Figyelt kérdés
Csak velem van így? Alig egy éve tanulok gitározni, és már a 6. pengetőmet veszítettem el. Most csak én vagyokk ilyen gyagyás, vagy másnak is vannak gondjai?
2011. szept. 18. 10:54
 1/9 anonim ***** válasza:
:D én igen. brr pont keresek, de nem értem hova tűűnt
2011. szept. 18. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Vegyél pengetőtartót. Tett rá a gitárra.Abba vissza tudod tenni minden használat után a pengetőt és nem hagyod el.

kb 600 forintért lehet venni :D

2011. szept. 18. 11:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindig elhagyom, de aztán valahogy meg is lesznek :D
2011. szept. 18. 11:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Valószínű az összes egy helyen van, nem hiszem hogy nagyon kivinnéd őket a házból, majd egyszer meglesz mind egyszerre:D
2011. szept. 18. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Általában házon belül hagyom el xD
2011. szept. 18. 13:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Kegyetlenül el tud tünni. Volt, hogy minden centit átnéztem, mégsem találtam. Hihetetlen...
2011. szept. 18. 15:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Tényleg hihetetelen. Ma kimondottan felb*szta az agyamat. MINDENHOL megnéztem a szobámat. (máshol nem gityózok) Mindenhol hangsúlyozom.

Sehol nem találtam. Képes voltam bebiciklizni a városba vagy 4 km-t, hogy vegyek vagy 5-öt. Olyan tartót is vettem, kössz a tippet amúgy. Remélem hogy csappanni fog az egy hónapra jutó pengetők száma.

=D

2011. szept. 18. 20:44
 8/9 drakula01 válasza:
Dugd be a pengetőt a fésű fölé,ott megtartják a húrok.Így nem fogod elhagyni.:)
2011. okt. 1. 14:18
 9/9 anonim válasza:
Én nem elhagyom őket hanem ELMENEKÜLNEK!!!!!!!!!! szó szerint viszont mikor nem kell ha pl. veszek másikat akkor egyből megvan xDD
2011. nov. 12. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!