A rockerek mi a f***ért foglalkoznak állandóan SP-vel?
Nem csak a rockerek, és nem minden rocker foglalkozik SP-vel. Én például lesz@rom, nem érdekel.
2011. máj. 13. 12:21
Nekem is ez a bajom. Senki se foglalkozna vele ha nem beszelnenek rola allandoan.(na jo 1-2 tini lany)
Egyebkent en is rockot hallgatok (nem csak azt) es a legtobben azt hiszik, hogy akinek hosszu haja van az csak a mai ordibalos szar rockot hallgatja.
2011. máj. 13. 12:23
3/11 A kérdező kommentje:
Nem minden rocker ilyen, az tény. Ismerek jó pár kivételt, akikkel zenélni szoktam. Ők viszont sokkal nyitottabbak, velük rengeteg fajta zenét játszottam már, stílustól függetlenül.
Azért tettem fel a kérdést, mert már idegesít, hogy bármilyen magyar rockot hallgatok youtube-n, mindegyik alatt az SP téma megy. Pedig én szívesebben olvasnék/beszélgetnék magáról a konkrét dalról, amit hallgatok.
Mert bizonytalanok a saját nemi identitásukban.
2011. máj. 13. 12:31
Azért, mert nyomorékok.
Egyébként se nagyon bírom az általam ismert rockereket, mert kb. hasonló stílusúak, mindenkit csak megszólni tudnak.
Meg azt hiszik, h attól, hogy rockot hallgatnak akkor legalább olyan kemények is, mint a zenéjük.
(Itt most a különböző zenekaros képekkel díszített kapucnisfelsőjű egy szál bél, vagy dagadt gec*ikre gondoltam).
Egyébként meg jah, szerintem se kellene vele foglalkozni, de szerintem itt is az irigység, ami lényeges.
2011. máj. 13. 12:34
6/11 A kérdező kommentje:
"Azért, mert nyomorékok. " ilyet azért ne mondjunk, mert akkor ugyanazt csináljuk mint egyesek.
Jó, csak mondjuk ők azért mondják, mert zenél.
Hogy mekkora nyomorék, mert ilyen zenét csinál.
Én meg azért, mert szánalmasan viselkednek.
2011. máj. 13. 13:00
Énis rocker vagyok és nagyon ritkán szoktam SPről beszélni a haverokkal. Ha beszélünk róla akkor azért mert ezt nevezi a nép nagyrésze "zenének". A zene televíziók és a rádiók (tisztelet a kivételnek) elvakítják az embert, hogy csak ez a "zene" létezik. Amikor bemondják "lényeg a változatosság" akkoris csak ilyen SP-s sz@rokat nyomatnak. Így mivel az emberek csak ezt a zenét ismerik így nem kezdenek el érdeklődni a többi stílusirányzat után. Ezért van az, hogy szinte minden 2. embernek ugyanaz a stílusa. Ez számomra a magyar zene halálát jelenti. Elzárják az ismeretséget a tehetséges zenekarok elöl és ilyen tehetségtelen sz@rokat nyomatnak egész nap. Vegyünk példát a Finnekről. Minden stílusnak/műfajnak van a TV és rádió csatornája és így van választék is. Szóval SP-t csak ilyen példának használják a "mai zenére", nem kifejezetten SP-ről beszélnek csak azért őt hozzák fel példának mert (sajnos) az egyik leghíresebb előadó kis hazánkban.
2011. máj. 13. 18:48
9/11 A kérdező kommentje:
Arról nem SP tehet, hanem a média. Ő csak él a lehetőséggel. Én is élnék vele, ha módomban állna. 2 zenekarban játszom, az egyik jazz, a másik könnyedebb rock. Alig ismer minket valaki. És nem köcsögözöm le SP-t, sem másokat. Egy emberről van szó, aki más stílust képvisel. És akkor mi van? Meg egyáltalán ki dönti el, hogy milyen az "igazi" zene. A környezetemben rajtam kívül egy lélek sincs, aki hangszeren játszana. És mi lesz 10 év múlva? A világ változik, ha tetszik, ha nem. Rengetegszer megkapom, hogy én egy "őskövület" vagyok a régi, sz@r zenéimmel. Üssem agyon? Nagyon sokan vannak... :) Inkább végzem a dolgokat, és mindenki egye azt, amit főzött.
Ki az az SP? :)
Ilyenkor örülök, hogy nem nézek TV-t. :)
2011. máj. 13. 20:26
Kapcsolódó kérdések: