Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14hónapos kislányom hétfő óta...

14hónapos kislányom hétfő óta nem evett egy falatot sem, még tápszert sem. Beteg, mit adjak neki ami nem csipi a torkát?

Figyelt kérdés

Bàrmit meg tennék hogy egyen kicsit,de csak inni hajlando! Kb fél litert,800mlt ivott tegnap!

Az oka hogy hétfő ota làzas és gyulladtt a torka,valo szinü hogy nagyon fájhat neki,ma az ivás is keserves sirással jár..

Tegnap evett egy virslit és ennyi volt hetfo ota..

Segitsetek,ki vagyok teljesen

2013. júl. 25. 07:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%
Mi is a kórházban kaptuk, amikor szalmonellas volt a gyerekem. Az orvos mondta, hogy rendkívül veszélyes, mert ha a gyerek emellett iszik/eszik valamit, az ásványi anyag szintje megemelkedhet es az komolyabb bajt is okozhat. De tudod mit? Beszéld ra a kérdezőt, hogy adja be a gyerekének. Hátha kifogás egy kedves gyógyszertár ősz, aki kiadja neki recept nelkul. Csak nehogy a következő kérdése a mellékhatásokrol szóljon......
2013. júl. 25. 08:25
 12/15 JnéHN ***** válasza:
100%
Azt add neki, amit szívesen megeszik. Nekünk azt mondják mindig, hogyha nem is eszik, az annyira nem baj, mintha nem inna. itassad folton, kínálgasd. Nálunk fél doboz görög joghurt a napi adag, ha beteg a nagyobbik fiam, de inni iszik akkor is. Azt mondják, hogy a gyerek szevrezete tudja mire van szüksége. Mézet próbáltál már adni neki?
2013. júl. 25. 08:40
 13/15 anonim ***** válasza:
en foztem egy huslevest es csak ugy a levest adtam neki, amikor holyagok voltak a szajaban es a nagy fajdalomtol nem birt semmit lenyelni
2013. júl. 25. 10:33
 14/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindemkinek a választ!

A laza eddig nem ment 38.5 alá,tegnap kapott antibiotikumot és azzal sikerült 37.8ig letornázni! A beutalonk is meg van a korházba mert bevont a nyelve,de sikerült 700mlt itatnom vele,ma eddig 500ml tartunk!

Kedd ota minden nap dokinál vagyunk,holnap is megyünk vizeletet viszünk,eddig csak a torka volt gyulladtt..nagyon... Mára herpeszes lett az egész szájürege,a teste is piros foltos lett!

Most fecskendövel adttam neki 50ml tejpépet,napközbeb 2db párizsit evett,a doki azt mondta hogy nem baj ha nem eszik csak igyon! De nekem baj...

Szoval itt tartunk,ki vagyunk mind a ketten!

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!!

2013. júl. 25. 19:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Mielobbi jobbulast neki!
2013. júl. 25. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!