Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért karmol, üt, mar a 8...

Miért karmol, üt, mar a 8 hónapos kislányom?

Figyelt kérdés
Ha közel bújok hozzá, egy idő után elkezdi. Közben persze mosolyog, főleg amikor elkapja az arcom, jól rászorít és megtekeri. Tegnap is vérzett a karmolása. Van hogy kacag is. Hogy szoktassam le erről? Miért csinálja? Mondom neki, hogy nem szabad, fáj, de nem segít.
2013. júl. 21. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Fogd meg a kezét és mutasd meg, hogyan kell simogatni, közben mondd, hogy jajj de finom, ezt anya szereti. Ha karmol, akkor "sírd el magad" és mondd, hogy au ez fáj, ezt anya nem szereti.
2013. júl. 21. 08:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam, hogy a kezével mutatom, hogy hogy kell simogatni. Egy ideig szépen simogat, aztán jól megtekeri az arcom. Ki is mutatom, hogy fáj, volt hogy elkezdtem neki sírni, akkor meghökkent kicsit, majd nevetett, mert azt hitte vicc. Akkor kitartóbb legyek, be fog válni ez a módszer?
2013. júl. 21. 08:49
 3/5 anonim válasza:
Nem ismeri Grumpy catot? :D
2013. júl. 21. 08:49
 4/5 anonim válasza:
0%
kicsit üss a kezére. persze nem ököllel, hanem tenyérrel.
2013. júl. 21. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is sokmindent próbáltam, nem tudom mennyi idősen kezdődött, eleinte a simogatásra tanítás nem segített. Végső elkeseredettségemben én is megpróbáltam, hogy picit a kezére csapok, annak sem volt semmi hatása. Úghogy tűrtem még egy darabig. Pár hét múlva visszatértünk a simogatásra szoktatáshoz és akkor már gond nélkül ment elsőre. Szóval szerintem annyit okosodott a pár hét alatt, hogy felfogta tényleg fáj, és hogy örömet okozni klassz dolog, és dícséretet kap érte. Szóval maga módszer célravezető, de lehet, hogy kell neki idő, akár több is...
2013. júl. 21. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!