Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan sterilizáljátok a...

Hogyan sterilizáljátok a babátok cumiját, cumisüvegét?

Figyelt kérdés

Én kifőzöm, de olyan csúnya matt lesz tőle a cumisüveg is és a cumi is,hogy meg sem látszik rajta, hogy tiszta.

Ti sima vízben forraljátok? Vagy tesztek hozzá valamit?

Lehet, hogy a vizünkkel van a gond?

2009. okt. 22. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia.Én is egy darabig főztem őket,és mivel a Pesti víz nagyon kemény nekünk is rondák voltak az üvegek és mellszivó.Most egy 2 hónapja vettem a Brendonba mikrós sterilizálót,azt használom.Szeretem,mert egyszerű és gyors,8perc és kész is van:)Szépek a cumisüvegek is:)
2009. okt. 22. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is mikrós gőz sterilizálót használok, nagyon praktikus. :) Eleinte én is főzögettem, de nem vált be, időigényes és tényleg csúnyák lesznek az üvegek. Amúgy azt mondják, hogy citromsavat vagy mit kell hozzátenni a vízhez, nézz utána, nem akarok hülyeséget mondani. Patikában kapható.
2009. okt. 22. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is csak simán kifőzöm, ahhoz, hogy ne legyen olyan csúnya, tegyél bele pici citromlevet. Én mindig így csinálom és nem matt és "poros" a cumisüveg.
2009. okt. 22. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
én is mikós gőzsterizálót használok. szerintem így a legjobb, legegyszerűbb.de lehet venni sterilizáló folyadékot is
2009. okt. 22. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Citromlé/citromsav/pár csepp citrom a vízbe és nem lesz fátyolos.
2009. okt. 22. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is kifőzni szoktam és amikor már nagyon leamortizálódnak a cumisüvegek, akkor teszek bele egy kis ecetet, azzal átöblögetem és utána alaposan elmosom. Utána mintha újak lennének!
2009. okt. 22. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Forró vízzel elmosom evés után (csak víz,semmi mosogatószer!),és aztán mikrós sterilizálóban 8 perc alatt kész. Se nem mattul meg, gyors is, és egyszerű (nem macerás). Örülök hogy emellett döntöttem.
2009. okt. 22. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Vegyél a gyógyótárba aszkorbin savat és egy csipetnyit tegyél a vízbe amit forralsz. Gyönyörű szép lessz az üveg. Próbáld ki bátran!
2009. okt. 22. 23:01
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket és tanácsokat!

Kipróbálom, melyik válik be leginkább.

2009. okt. 23. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!