Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Átlátszó orrfolyással elviszit...

Átlátszó orrfolyással elviszitek orvoshoz a gyereket?

Figyelt kérdés

Hány napig tart? Nálunk volt hogy 10 napig is eltartott. 21 hós kislány.

Ja fogzik, igy nem tudom megfázott vagy az miatt van. Ilyenkor adtok orrcseppet?

2009. okt. 22. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az én lányom is fogzik, bár ő még csak 1 éves! Neki is most volt ilyen átlátszó fogzása, majd két hétig szivattam az orrát! Ha nem lázas, akkor én nem vinnéma dokihoz! most is csak azért vittem, mert belázasodott! Jobbulást nektek!
2009. okt. 22. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha más kísérő tünete nincs (láz, hasmenés), addig nem szükséges elvinni a dokihoz. Szívjad az orrát, hogy tiszta legyen. Én folyékony váladéknál is szoktam sterimart fújni orrszívás előtt az orrába. Más orrcseppet nem használok.
2009. okt. 22. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vidd, mert ott ilyenkor rengetegen vannak, nehogy elkapjon még mást is szegény. Gyerekdokimmal telefonon beszéltünk, ő azt mondta ne lepődjek meg, akár 3 hétig is eltarthat ez a nátha. nekünk eltelt már 1,5 hét, de én is szívom rendszeresen az orrát, kamillás óceánsray-el fújom, és kap c vitamin cseppeket.
2009. okt. 22. 14:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Én elvittem ilyenkor is, mert a doki ajánlott homeopátiás gyógyszert a náthára, és viszonylag hamar meggyógyult tőle. (Coryzalia azt hiszem)
2009. okt. 22. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!