Ilyen időbe ha elviszitek vásárolni a babátokat akkor az üzletbe levetkőztetitek?
Sapka és kabát le.
Ha vásárolni megyünk, nem overallt adok rá.
Ha vásárolni megyünk, akkor mindig farmert adok a fiamra harisnyával, felülre pedig kabátot. A kabátot mindig leveszem róla. Az az első ahogy beérünk a boltba.
Overált csak akkor kap, ha olyAn helyre megyünk, ahol nincs meleg, nem kell vetkőztetni.
Igen, egyetértek az első válaszolóval.
Én mondjuk úgy is csináltam, hogy nem overált adtam rá, hanem kabátot és azt könnyebb levenni róla a boltban, ha elég meleg van bent. Mondjuk ez inkább kocsival jó, akkor nem kell annyira beöltöztetni, mint a babakocsiban. Babakocsival inkább overál és kicipzározás.
Ha kocsival megyünk: akkor csak nadrág és harisnya és a kabátot és a sapkát leveszem.
Ha babkocsival megyünk: akkor vagy bélelt nadrág vagy kantáros overál van rajta, szintén sapka és kabát le.
Beöltözve még nekem is melegem van, de már láttam olyan babát, aki ki sem volt gombolva, pedig nagyon meleg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!