A babával való otthonlét nem unalmas néha-néha?
Szerintem akit kielegit az, hogy naprol napra otthon van a babaval, az vagy hazudik vagy elegge be van mar szukulve.
En sem unatkozom, van mit csinalni egesz nap, fozes, takaritas, babazas stb, de neha olyan "uresnek" erzem az otthonletet. Szerencsere nekem megmaradtak a baratnok, tudok neha-neha veluk talizni, meg elkezdtem egy tanfolyamot levelezon.
Kulfoldon elek, a ferjem este 9-ig dolgozik minden nap, nincs semmi segitsegem.
Neha szeretnek elmenni valahova a baba nelkul, mondjuk beulni egy kavera, vagy vasarolni menni. EMBEREKET LATNI!
De.Tudsz vezetni?Van kocsitok?Mennyi idős a babád?Nálunk is viszonylag messze van a játszótér,de mi beülünk a kocsiba és odamegyünk legalább 1 hétem 1x.Meg megyünk vásárolni.A barátnőm most szült,vele is találkozom 1 héten legalább 1x és segítek neki,mert a védőnő egy kalap...(igaz most nem ,mert meg vagyok fázva)
És természetesen netezem.Jön a karécsony,ez engem feldob,mert csinálhatok kreatív dolgokat ajándékba pl.Képkeretet üvegfestékkel stb.Nekem a munka is hiányzik,de nagyon(rengeteg emberrel találkoztam nap mint nap).
Nézd csak,mit találtam...Hátha valamelyik nincs olyan messze töletek.
Utolsó+ utolsó előtti vagyok.Ne csüggedj,az én lányom 1 éves.A te lányod,gondolom még nem jár biztonsággal(az enyém sem),várom a tavaszt már nagyon,mert addigra simán járkál kézenfogás nélkül is.A házimunka nálam az utolsó,nem esz meg minket a kosz,de ha jön valami ami jobban tetszik,simán itthagyok csapot papot...A párom meg abszolút megérti.Nyáron jobb volt,mert jöttek a barátok grillezni pl.
A pároddal ninsenek ismerőseitek,barátaitok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!