Mi lehet a kisfiammal? Ez van másoknál is? Meg fog változni a helyzet?
Szia!
Nekem a napokban töltötte a 2 évet a kisfiam,és a mai napig gond van az alvásával. Másfél évesen még rosszabb volt, sokszor még ki is maradt a deles alvás, vagy ha nem maradt ki, akkor meg az esti alvás csúszott el sokszor éjfélkor is fent volt. Hiába volt friss levegőn, nem segített.
Próbálkoztam én kamillateával, levendulás illóolajjal, masszázzsal, teljes sötétséggel, vagy halk zenével.:) Egyetlen ami talán bejött , az a citromfű tea(Herbáriás), de az sem mindig. És az az érdekes, hogy az alvási szokásai hétről hétre változhatnak. Most éppen úgy tud csak elaludni, ha egy kisautó ajtait nyitogatja, addig mókol, mig ki nem dől.:)
Kitartás, próbálkozz!
Nálunk ugyanez 16 hónapos. Éjszaka felébred és üvölt, hiába vagyunk kinn délután is 2-2,5 órát, gyalogol 2 km-t kb és este fél 10 kor úgynéz ki, mint aki sosem alszik el.
Ti mit csináltok ilyenkor amikor éjszaka felébred és sír? Hagyjam sírni ? Leszokik róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!