Anyukák ti sosem szoktatok unatkozni a babátok mellett?
Családi házban lakunk sajtós kivinni a kertbe nem tudom a babamat mert a kert még nincs kész ezért homokozó csuszda sincs.
Várostól messzebb lakunk és amugy sem mennék be mindennap.
9hos a babám de sokszor unatkozok.
Játszunk sokat de hamar megun egy játékot sétálni is el szoktunk menni de ebben a hősegben nehezebb.
Ti mit csináltok ha unatkoztok? Párom 10fele szokott hazaérni
Sziasztok! Nekem 3 gyermekem van, most 32 hetes terhes vagyok. Párom sosincs itthon, melózik, sokszor hajnali 5-től este 11-ig. Nekem sincsenek barátnőim, meg sajnos ebben a faluban senkiben sem lehet megbízni, aki velem egyidős. ( 26 éves vagyok).
Sokszor unatkozom, mert van, hogy napközben 3-4 órát is alszanak a lányok, és mi délelőtt az összes házimunkát megcsináljuk együtt.
Ilyenkor megvarrom a ruháikat, netezek, levelet írok a barátnőmnek, sütök sütit a gyerekeknek, de igazán idegörlő ez a pár óra. Jórészt ilyenkor kilakkozom a körmöm, legalább megy vele az idő.
Szóval teljesen megértelek.
Hát én nem szoktam, mert egyik gyerekem mellett sem lehetett házimunkát csinálni, főleg amikor már mászni szaladni tudtak.
Off: a 4es válaszolón viszont kicsit megdöbbentem: 8 hónapos babát elvisznek s nagyszülők, pláne egész hétvégére???:-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!