Szoktatok a gyerek mellett unatkozni?
Jó lenne, kifelé nézni a fejemből és néha elmerülni, csak úgy a gondolataimban.
De nem hagyják.
Unatkozni? azt nem.
Unatkozni??? Hát azt nem szoktam. Bár néha nagyon jó lenne egy kis csend és semmittevés, dehát ha eljátszik egy kicsit egyedül, akkor jöhet a házimunka, az udvar rendbetartása, a kert, az állatok ellátása. A munka sose fogy el.
Mikorra este végre lefekszenek a gyerekek, akkor jöhet egy kis olvasnivaló, van a net, netalán egy jó film.
De szoktam unatkozni,lenne ugyanis naponta 1-2 órám amit tartalmasan kitölthetnék azzal,hogy magammal foglalkozom,de nem hagyják a kölykök.Ilyenkor nem csinálok inkább semmit,csak lesem dühösen ahogy vánszorog az idő a vacsoráig.
Szivesen olvasnék,neteznék,telefonálnék anyukámnak,lereszelném a körmöm,beszárítanám a hajam.
De mindjárt,pisilni kell,anya kiöntöttem a szörpöt,szomjas vagyok,beteszed a kisvakondot?,rajzolni akarok,hintázni akarok....
Inkább bele sem fogok abba amibe szeretnék.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!