Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdem az anyaság?

Érdem az anyaság?

Figyelt kérdés

Egy gyerek tisztességes felnőtté nevelése természetesen az de az, anyaság magában?

Egyre több helyen veszem észre, hogy nagyon sokan ezzel takaróznak, és erre büszkék. Kicsit nekem olyan mintha arra lenne büszke, hogy van szem és képes látni, vagy van lába és képes menni?

Ebben a kérdésben szereplő válaszból jött a kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babako..

"És egyébként kinek mi joga van egy 3 gyerekes anyukával kötekedni ha nem tetszik amit írok akkor ne olvasd el !"

2013. júl. 23. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#9 es vagyok,hát én tartom érdemnek,hogy szültem gyereket,nem tartom magam többnek abszolút,lehet nem könnyű a gyerekkel pl jobban szeretek dolgozni,mint otthon 24 órában a gyerekemmel lenni,szép ha valakinek van hozzá türelme,de nem értem miért ne lenne egyenrangú egy gyerekes és egy gyerektelen ember
2013. júl. 23. 14:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is azt írtam, hogy nem különb a 3 vagy többgyerekes attól aki nem szült!

Csak nekem az nem tetszik, hogy egy nőnek nem lehet az a karrierje,hogy gyerekeket szül,és míg nem ovisok,sulisok addig otthon van velük,mint főállású anya...

Mert egy vezető pozícióban lévő nőre felnéznek,arra viszont,aki mondjuk 4 gyerekkel otthon van azt mondják,hogy eltartott!És ez nagyon nem jó így...

Persze nem különb az egyik a másiknál,csak azért valljuk be,hogy az "anyaság" ma egy mellékes dolog.Nem kap megbecsülő pillantást az aki főállású anyaként otthon van!

2013. júl. 23. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!