Mit tehetnék, ha elkényeztette a nagymama a fiamat?
Komolyan válaszolók(tisztelet a kivételnek!) ti normálisak vagytok egyáltalán????
Sírni hagyta az anyuka a gyerekét és nem kilógatta az ablakon vagy összeverte vagy földhöz vágta!!!!
Azért megnézném a ti gyerekeiteket is...
Attól,hogy sírni hagyta semmi egyszer semmi baja nem lesz!!!És előtte próbálkozott mással!!!hihetetlen...idejött egy kérdést feltenni és nekiugrotok,hogy nem jó anya...
Na nehogy már egy kis sírni hagyástól majd később pszichológushoz kelljen vinni...
Komolyan mindenki magába szállhat és elgondolkozhat mennyire förtelmes látatlanban ítélkezni a másik fölött!!!
Kérdező:Nem tudod a nagyinak elmondani a "szabályokat"?
Nálunk pl úgy van,hogy itthon is megvannak a szabályok,ha jönnek mindent úgy csinálnak,de náluk nyilván mások a szabályok,oké,nem lehet mindent,de én is engedek picit ha nagyiéknál vagyunk.
De nálunk is volt olyan mikor nagyobb fiam hasonló korú volt, hogy elkényeztették,sokszor megnézettek vele egy amúgy aranyos babáknak való zenét a gépen,és fiam eljutott odáig,hogy már akkor hisztizett ha meglátta a gépet annyira akarta...na ekkor én is hagytam sírni,ment pár alkalommal mikor átmentünk hozzájuk aztán megtanulta,hogy nincs és kész,hiába hisztizik...(és akkor most én is hu de rossz anya vagyok igaz????)
Szóval szerintem amiben látod leginkább a hiszti okát azt próbáld meg megbeszélni a nagyival,hogy ne csinálja vele!
Kedves kérdező! Nem vagy te rossz anya! Sajna a szituból adódóan rá vagy utalva a nagyira, aki sajna nem nézi azt, hogy amit ő elront, azt te szívod meg. Erről kellene egy nagy beszélgetés.
Ha beteszed az ágyába, de előtte elmondod és érezteted vele, hogy szereted, akkor nem hiszem, hogy pszichologusnak kell majd rendberaknia a gyerekedet! Irigylem azokat az anyukákat, akik minden sírás és hiszti alatt kézben tudják tartani a gyereküket.
Igenis van határ!
Nagyon sajnálom hogy ilyen kiszolgáltatott vagy a nagyinak, jó lenne, ha megértené, hogy a gyerek elkényeztetése se neki, se neked, de főleg a gyereknek nem jó! Próbálj vele beszélni.
És még valami, én sem vettem részt gyereknevelési tanfolyamon, és szerintem a válaszadók közül sem sok járt továbbképzésre, úgyhogy nem kell minden jótanácsot készpénznek venni. Én is ők is és te követünk el hibákat, de azért nem tettél olyan rosszat, hogy mindjárt háború törjön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!