Más nagymama is azt szeretné minél kövérebb legyen az unokája?
13 hónapos a lányom és 11 kg, 77 cm magas szóval elég jó húsban van. Most nem eszik olyan nagyon jól a kicsi mert jönnek az örlőfogai, és anyósom már aggódik hogy mi lesz. Szerinte most biztosan nagyon sokat veszít majd a súlyából és mi lesz akkor!? Mikor 10 hónaposan elindult egyfolytában azt mondogatta, jaj most biztos le fog fogyni, hiszen szinte egész nap jön-megy. Folyton kérdezgeti, hogy megmértem-e már hogy mennyit hízott, mikor mondtam hogy ebben a hónapban 30 dkg-t majdnem sírva fakadt hogy mutassam meg orvosnak, mert ez így nem jó. Nem érti meg hogy már nem fog havi 1 kg-t hízni. Állandóan azzal jön, hogy a szomszédjuk kislánya 1900 grammal született, és most 5 hónapos, de majd kicsattan olyan pufók, mert már 7,5 kg. Szerinte a 11 kg kevés a lányomnak. Tudom hogy nem az, hiszen 2750 grammal született, és az orvos szerint tökéletes a súlya, sőt...
Más nagymama is ilyen?
Na, az én anyósom is ilyen. Az én fiam most lesz 13 hónapos és 10,5 kg, de mindig célozgat nekem, hogy a férjem 1 évesen már kereken 15 kiló volt... Mondjuk azt nem mondja, hogy miért (gondolom, hogy milyen cukros vackokkal etette). Meg folyton egy másik gyerekhez hasonlítgatja ő is.
Nyugodjál meg, teljesen jó a súlya a kislányodnak, a nagymama meg mondjon amit akar. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!