Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt anyukák! Tudnátok...

Tapasztalt anyukák! Tudnátok nekem olyan pelenkát ajánlani, ami reggelre nem ázik át?

Figyelt kérdés
Jelenleg a Rossmann márkásat használjuk, de az nem bírja ki reggelig. 8 hós baba.
2013. júl. 21. 20:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Pampers Premium Care (fehér), és a Mülleres Beauty Baby.
2013. júl. 21. 22:54
 12/22 anonim ***** válasza:
a rossmannosat akartam ajánlani, nekünk nagyon bevált, 10hónapos és még soha nem ázott át, régóta ezt használjuk. nekünk a libero ázott át korábban
2013. júl. 21. 22:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Ahány baba annyi féle bevált pelus, a rossmanos és a Dm márkás pelus is nekünk szinte mindig kifolyt, a libero párhónaposon nem vált be de kb 1,5 éves babák anyukái esküsznek rá.A pampers csak egy ideig volt kényelmes, de ami helyette nekünk nagyon bevált az az Aldi márkás pelus eddig 4 es méretet használtuk most váltottunk 5-re kislányom 11 hónapos megiszik napi 5-6 cumis üveg innivalót de sosem áztunk át és feleannyi fogy belőle mint bármely más pelusból :)
2013. júl. 21. 23:13
 14/22 timszy25 ***** válasza:
100%
A Bella Happy is elég jó ha olcsót akarok mondani de ha drágábbat nekünk egyértelműen libero.
2013. júl. 21. 23:29
 15/22 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk a libero még napközben sem bírta :( ha 3 óra elteltével cseréltem pelust,akkor már tiszta pisi volt. Ami bevált és ami kibírja az éjszakát (12-14 órát is),az a pampers active baby, pedig a fiam extra sokat iszik,éjszaka is leküld vagy 1 deci vizet,ezzel a pelussal mégsem volt soha baleset.
2013. júl. 22. 09:17
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekünk meg az Aldis Mylove volt a favorit. (Használtunk Pamperst, Huggiest, meg Liberót, és Babylove, Babydream pelenkát is) De a Dada sem ázik át reggelre, pedig van produktum.

Babája válogatja, teljes mértékben.

2013. júl. 22. 10:13
 17/22 anonim ***** válasza:
9,5hós a lányom,nekünk puha a rossmanos,érdekes.nekünk minden birja csak a libero nem,meg a fehér tesco,meg auchan pelus...sokat pisilve nem adnék rá pamperst se.szerintem a zöld tescos a legjobb nedvszivó,többi kis vékony.
2013. júl. 22. 10:29
 18/22 Szandy89 ***** válasza:

7-es válaszoló!!

Engem is érdekelne a huggis-os link!!! :)

Köszi előre is!!! :)

2013. júl. 22. 10:52
 19/22 Kiki01 ***** válasza:
Érdekes, Lidl saját márkásat senki sem használ itt, pedig nekem a Huggies-on kívül egyedül az bírta ki az éjszakát.
2013. júl. 22. 14:28
 20/22 anonim ***** válasza:

huggies link: [link]

nekem 3 napon belül szokták küldeni, és utánvétes. megbízható cég nagyon (budapesten lakom)

2013. júl. 22. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!