Tapasztalt anyukák! Tudnátok nekem olyan pelenkát ajánlani, ami reggelre nem ázik át?
Figyelt kérdés
Jelenleg a Rossmann márkásat használjuk, de az nem bírja ki reggelig. 8 hós baba.2013. júl. 21. 20:41
2/22 anonim válasza:
Pampers,de egy idő után nincs olyan pelenka ami nem ázik át éjjel,én úgy csináltam hogy éjszaka közepén vagy amikor én mentem aludni akkor kicseréltem neki,közben aludt,így szépen kibírta reggelig.
4/22 anonim válasza:
Pampers active baby, Libero.De ha 4-5 dl -nél többet iszik- eszik éjjel, akkor semmi nem bírja reggelig. Enyém lefekvésnél kap 2 dl tejet, aztán reggelig semmit, 2 éves lesz.
5/22 Szandy89 válasza:
Az én kisfiam 9 hónapos! A huggist imádtuk,de sajnos már nincs! :( Jelenleg Liberót használunk!
6/22 anonim válasza:
Nekünk csak a Libero vált be, a Pampers zöld és fehér is átázott/kifolyt.
7/22 anonim válasza:
huggies, neten lehet rendelni, imádom..
se nem ázik át, és a kaki is sokkal ritkábban folyik ki belőle.
(küldjem a linket, ahonnan én rendelem?)
8/22 anonim válasza:
Engem érdekelne a link. Köszi előre is.
10/22 anonim válasza:
A rossmanos szar, kemény is.Fürdés után mindig lekened krémmel, vagy olajjal?Az is lehet gond, nálam is folyt ki így, mire rájöttem,azért, mert a pelus beszívja az olajat, és az eltaszítja a vizet.Egyébként nálunk akkor megy mellé a pisi, ha sok van kb. 4 dl benne, ez akkor ha nagy meleg van és rengeteget pisil, vagy ha szorulása van és erősebben nyomja a pisit is.Régen pampers, de kicsi volt. 4+-ig, aztán Mülleres, de nagyon eltertotta a lábát, mikor megtelt, 5-stől Libero, mert vékonyabb, nagyobb, puhább és nem ázik át, s az ára akcióban itt-ott olcsóbb, mint némelyik másik márkás.Huggest nagyon szar, 10-ből 9-szer kifolyt.Hál'Istennek beszüntették.10hós baba anyaukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!