Mit tegyek? Az alatunk lako idős embert zavarja a 13 honapos fiam, hogy jön megy, pakol, felburit és ledobál mindent. Többször megbeszéltem vele hogy figyelek rá, de nekem is kell csinálni a dolgom, nem vehetekel tőle mindent hogy ne zörögjön.
Figyelt kérdés
Azt mondja vegyek neki olyan habszivacs szönyeget,de van én nem marad rajta, játékot ami leköti de anyi játéka van és semmi nem köti le sokáig csak a pakolás,jövés menés,és persze a dolgogal valo zörgés,na akkor mit csináljak?Nálatok nincsenek ilyen gondok,mit csináltok egész nap?2009. okt. 21. 14:50
11/12 anonim válasza:
Ki az a nyomorék, aki így lepontozza a válaszokat??? és miért?
12/12 anonim válasza:
Olyan nyomorék pontoz le akinek se kutyája se macskája és valószínűleg 50 év feletti. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!