Hogy nyugtassam meg a 3 hetes (anyatejes) kisbabam, amikor nagyon sir es szenved kakilas kozben es nagyon hasfajos? Nem Mo-n elunk, nem tudok kulonbozo cseppeket venni neki. van valami otletetek?
az enyém nagyon szereti ha az alkalomra fektetem és úgy ringatom. A kis pocija szépen ráfekszik az alkaromra és biztos jól esik neki az enyhe nyomás.
Hol élsz Te külföldön, ahol mondjuk nem lehet Gripe watert kapni?;) az nem magyar, sztem azt lehet sok országban kapni.
persze, simán adhatod neki, nagyon harásos!
Kamillateát csak annyira erőset csinálj hogy halványabb sárga színe legyen. Biztosan az is használni fog. Jobbulást!
Szia.
nekünk az infacol szuszpenzio vált be,,nagyon jo,,segiti a belek mozgását,,és mennek jol a szelek.a napokban ajánlotta egy kismama nekünk a cseresznyemag párnát.melegiteni kell és a pocira tenni,,bevált.
sok sikert,,,
Szia!
Mi már szinte mindent próbáltunk,de a kamillatea volt a legjobb.1 filtert teszek úgy 3 dl vízbe és csak addig hagyom benne ameddig halványsárga lesz a víz.Az enyém cukor nélkül issza,de ha neki így nem ízlik tegyél bele egy nagyon pici cukrot(ezt az orvos ajánlotta).
Szerintem kérdezd meg a patikában.Az Infacol,angol termék,hátha van.
Itt egy link,ezekszerint van.Nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!