Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól érdemes beszerezni...

Mikortól érdemes beszerezni járássegítőt?

Figyelt kérdés
LÁnyom egyedül már lépeget az ágy mellett kapaszkodva.Érdemes neki venni?Tapasztalatok?
2013. júl. 21. 11:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én tanító és gyógypedagógus vagyok, mondhatni szakember 10 hós kislány anyukája.Azért írtam, mert néhányan semmi mögöttes tudás nélkül állítják dolgokról, hogy milyen szuperek.Én nem adnék semmilyen járássegítőt, taxit, kompot.Majd, ha magától képes lesz rá, akkor elindul.Már az én lánykám is megyeget 2hónapja a bútorok körül és ennyi, nem akarom siettetni, megaztán el is fárad.Higgyétek el, jó az, ha saját maga önerejéből csinája a dolgát.Később is ez a mentalitás kell, ahhoz, hogy az életben érvényesülni tudjon.Hintát, trambulint, függőágyat vehettek ezek helyett, sokkal hasznosabb.Bár nem olyan trendi, mint néhány mutatós taxi, komp.
2013. júl. 21. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekünk tescos járássegítőnk van, azt hiszem 10 hóanposan névnapjára kapta a fiam, de csak azért, mert a kis barátnőjénél csak azzal játszott: szóval a zenegép része érdekelte. (sokáig használta is még a zene miatt, volt egy időszaka, mikor tényleg zenegépként használta :))

Aztán mikor elkezdett menni a bútorok mellett, meg felkapaszkodott mindenhol, ebbe is belekapaszkodott, és mivel ez elgurult, nagy munka kellett ahhoz, hogy meg tudja tartani magát. Én ebben mértem az ügyességét, hogy először még "orraesik vele", majd pár lépést már tud menni, bár még a dereka 90 fokban áll, és egyre egyenesedett fel, és mikor már egyenes törzzsel tudta tolni.. nagyon örültünk neki.

Utána állt fel magától, és indult el. Semmit nem sietett el a fiam, mert minden mozgásformát végigcsinált becsületesen.

Most a lányomnak hozzuk majd haza, ő 11 hónapos, de még csak ácsorog a bútor mellett, még nem megy. De ő is szeret vele bíbelődni (a gomb részével). Aztán majd rájön ő is, mire való....

2013. júl. 22. 00:01
 13/14 anonim ***** válasza:

11-es válaszolónak.

Attól, hogy belekapaszkodik egy tárgyba, bébitaxiba, járássegítőbe, attól még ugyanúgy önerőből csinál mindent, ez egyáltalán nem siettetése semminek. Az én lányom a székeke tologatta, és úgy sétált amíg nem ment maga, akkor az is siettetés?! Ugyan már. Belekapaszkodik valamibe és tologatja, mert élvezi, ez igenis fejleszti. A bébikomp ami tényleg nem hasznos, de ezek igenis jó szórakozást nyújtanak, és semmit nem siettetnek, mert igenis kell testi erő hozzá, hogy használja, nem is tudná tologatni, amíg nem meg hozzá a szükséges képessége!

2013. júl. 22. 10:16
 14/14 A kérdező kommentje:

Arra jutottam,hogy nem veszek neki.Kompja van de normálisan be van állítva a magassága nem lábujjhegyen megy benne hanem egész talpal.Van ugráló zebrája(amit még nem tud használni)de szeret mellette ácsorogni és pörgetni rajta a játékokat.

:)

2013. júl. 22. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!