1 év körülinek milyen járássegítőt vettetek? Vagy egyáltalán érdemes venni ilyet?
Gondolkodom járássegítő vásárlásán. NEM erőltetni akarom a járást, mert 12 hónapos lesz a gyermekem, nem kell még járnia és tudom nem is szabad erőltetni, de úgy gondoltam jól lekötné. Szereti pl a forgószéket, szeret annál felállni, meg arrébb fordulni vele, de mivel a kerekei nem túl jók, így nem nagyon gurul vele arrébb, csak forgás irányba tud lépegetni vele, ezért gondoltam vajon jó ötlet lenne-e a járássegítő. Nem akarok csilli villi drágát, de esetleg valami javaslat?
Vagy a bébitaxi is betölt ilyen funkciót, csak mert esetleg azt is jó alternatívának tartanám.
Mi ilyet vettünk,bár ezen nincs fék,de le lehet szedni az előlapját,a játékokat és azzal külön tud játszani.
Az én lányom bébitaxit kapott az első születésnapjára, ami járássegítőként is használható. De még néztem is, hogy ha hátul a háttámláját megfogja és rátámaszkodik, akkor olyan gyorsan gurul, hogy el nem tudtam képzelni, hogy lehet emellett menni.
De hát olyan találékonyak ezek a manók, nem hittem a szememnek. Egyik délután elkezdte úgy tologatni, hogy oldalt állt neki, és a kormányt és a háttámlát fogta a két kezével, és így oldalt tolta maga előtt, persze ez szőnyegen nem működött volna, de a laminált padlón nagyon bejött. Bejárta vele az egész lakást, vagy fél órát tologatta, édes volt. Este pedig már maga sétált a lakásban.
Úgyhogy igen, nagy lökést tud adni nekik, segít az önbizalmukon, hogy el merjenek indulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!