Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes venni járássegítőt?

Érdemes venni járássegítőt?

Figyelt kérdés
Kisfiam 11 hónapos, a kanapéba kapaszkodva lépeget. Szívesen menne messzebbre is, de mindig olyan veszélyes helyekre csimpaszkodik fel, hogy mindig csak rettegek, hogy valamit magára ránt. Érdekelne, hogy mi a véleményetek a járássegítő kocsiról, amit maga előtt tolva tud haladni. Megéri venni, vagy nem használnánk ki? Köszönöm előre is!
2011. dec. 19. 08:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%

Nem érdemes. A járássegítőtől nem tanul meg egyedül menni és egyensúlyozni,és esni. Mindkettőre szükség van ahhoz,hogy egyedül tudjon járni.

Pakold el azokat a dolgokat,amit magára tud rántani. Ha elesik,akkor sem kell megijedni,felkel magától.

2011. dec. 19. 08:57
 2/16 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam nagyon szereti. Megy vele a lakásban körbe körbe, nagyon élvezi. Ezenkívül máshol is próbálkozik.

Szerintem jó.

Az előző hozzászólásra írnám, hogy nem egész nap megy ezzel, így ez csak egy kiegészítő játék.

2011. dec. 19. 09:00
 3/16 anonim ***** válasza:

Igen vegyél neki nyugodtan. amire az első gondol az a bébikomp. az tényleg sokat árt. De a járássegítő amibe kapaszkodik és tolja maga előtt pont,hogy segít az egyensúlyozásban és ettől még ha elengedi ugyanúgy eleshet.

Nekünk volt és imádták.

2011. dec. 19. 09:00
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes kipróbálni. Nem biztos, de lehet hogy nálatok is beválna.
2011. dec. 19. 09:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen Érdemes. Nem azért hogy megtanuljon járni, de érdemes. Az én fiam 10 hónaposan már egyedül ment de 1 évesen vettübk neki egy járássegítőt. V-tech-et mert az zenél, van rajta zongora, telefon stb. Imádta, sőt még most is imádja pedig 2 éves de sokszor leül elé és "zenél" vele. Nekünk az egyik legjobb vétel volt a játékai közül.
2011. dec. 19. 09:21
 6/16 anonim ***** válasza:

Én direkt olyat vettem, amin az elején vannak játékok, így ha nem akart volna vele járni, akkor játéknak is jó. De járkál vele, nagyon ügyes. :) Csak gondolom, érdemes valami jobb fajtát abból is, a mienk noname, és nagyon csúszik a parkettán a kereke, nagyon gyors. (Én házilag tettem rá "féket".)

Egyébként nem biztos, hogy emiatt, de amióta megvan, és járkál vele, elkezdett egyedül lépegetni.

2011. dec. 19. 09:44
 7/16 anonim ***** válasza:

Igen, azt szerintem is figyeld, amit az utolsó írt. Mi ajándékba kaptunk egy tescosat, a szőnyegen jó, de a laminált lapon szinte nem is gurul, hanem tök gyorsan csúszik. Gondolom, a jobb márkáknál nincs ilyen probléma.

Amúgy nagyon szereti, azóta használja, mióta ülni tud, mert elécsüccsen, és nyomkodja, zenél vele. :))

2011. dec. 19. 10:14
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon bejött a járássegítő,a mienk össze csukható tehát amikor járni tanultak akkor szétnyivta használtuk járássegítőként imádtak vele sétálgatni,most pedig motorként funkcionál.Egyébként zenél, meg játék is van rajta az elején.Monjduk néha már nem bántam volna ha nem zenél:).
2011. dec. 19. 10:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Nálunk itt van 3 hónapja, de nagyon nem hatja meg a kicsit.Ha oda állítom elé, akkor nyomogatja rajta a gombokat, néhány lépést megtesz vele egyedül, de nem tanult meg tőle járni egyelőre.Mindig ott kell lenni mögötte, mert akkorákat gurít rajta, hogy bármelyik pillanatban betörhetné az orrát.Elhiszem, hogy valakinek segített, biztos vannak ilyen babák, de én nem szeretem.Balesetveszélyes nagyon, és ha már nem lehet egyedül hagyni vele, sok értelmét nem látom.Egyébként meg is unja pár perc után.
2011. dec. 19. 10:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy érdemes-e, én nem vettem. Én úgy gondolom, hogy előbb-utóbb bátorságot gyűjtenek, és elindulnak, s nem kell ezt a folyamatot felgyorsítani. Kislányom 14 hónapos korában indult el, 2 nap híján 15 hós volt. Neki másfél hónapig tartott, hogy önállóan is messzebb merjen menni 2-3 lépésnél. Kellett hozzá az egyensúlyérzék fejlettsége is. Most 16 hónapos, hétről hétre ügyesebben jár, most már kint is csizmában és overálban. Nemrég kapott egy játék babakocsit, azt imádja tologatni, visszük magunkkal a játszótérre is. :-)
2011. dec. 19. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!