Kisfiam 11 hónapos, a kanapéba kapaszkodva lépeget. Szívesen menne messzebbre is, de mindig olyan veszélyes helyekre csimpaszkodik fel, hogy mindig csak rettegek, hogy valamit magára ránt. Érdekelne, hogy mi a véleményetek a járássegítő kocsiról, amit maga előtt tolva tud haladni. Megéri venni, vagy nem használnánk ki? Köszönöm előre is!
Utolsó vagyok, azt nem írtam, hogy sokszor olvastam már itt a Gyakorin, hogy a járássegítőn lévő játékok nagyon lekötötték a babát. Szóval ha jót választasz, akkor valamilyen szempontból biztos hasznos lesz, ha másért nem, lesz egy jó játéka a babádnak. :-)
2011. dec. 19. 11:35
12/16 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire érdemes, mi jól elvoltunk nélküle, egyáltalán nem hiányzott.
3 gyerekes anyuka
2011. dec. 19. 12:01
13/16 anonim válasza:
Nálunk a családban minden gyerkőc használta,használja..nagyon szeretik egyáltalán nincs benne semmi káros,ha az ember a megfelelő érettségi korban "adja oda" a gyerekeknek és nekem a kompról is ez a véleményem...
A járássegítő miatt soha semmilyen baleset nem érte egyik porontyot sem.
Szóval én jónak tartom és fogjuk mi is használni ha a kislányom igényelni fogja!:)
Minden jót kivánok!
2011. dec. 19. 12:44
14/16 krisztivan válasza:
Előre nem tudhatod,hogy a fiadnak bejön-e.Ha van rá lehetőség akkor próbáljátok ki.Kisfiam inkább előnyben részesítette a pelenkás dobozokat mint a járássegítőt.Már régóta egyedül megy és azóta nagyon jó játék,de elötte nem kellett neki mert nem érezte hogy stabil lenne.
2011. dec. 19. 13:01
15/16 anonim válasza:
Én vettem a lányomnak. Már egész ügyesen tolja maga előtt, de még max. fél-1 métert csak. De ő csak 10 hónapos, ráér vele. :)
Fejleszti az egyensúly érzéket, megtanulja a baba, hová kell helyezni a súlypontját ahhoz, hogy ne boruljon el vele. Szóval az első pár napban nem árt, ha mellette vagy, amikor elkezdi használni. :)
2011. dec. 19. 13:40
16/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! Szerintem kipróbáljuk, mert nem vesztek vele sokat. Egy Fisher Price járássegítőt kínáltak nekem pár ezer Ft-ért, csak kíváncsi voltam, hogy milyen véleménnyel vagytok róla. Köszönöm még egyszer!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.