Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányom 1 éves 2 hónapos. Még...

Lányom 1 éves 2 hónapos. Még nem megy egyedül, ez baj?

Figyelt kérdés

Jókedvű amúgy semmi baja, , talán kicsit későn érő tipus mivel a mászást is kicsit később kezdte el (húsvét hétfőn indult el de nagyon stabilan mászott első perctől kezdve)

Feláll, a kanapé mellett lépeget, a széket tolva "megy", ha fogom a két kezét ugy is megy de nem sokat.nem tudom számít e de nem raktam sose (mivel direkt nem is vettünk) bele a járókába.baj ha még nem megy egyedül és nem is látom hogy akarna?

2013. júl. 21. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Fiam 18 hónapos,15 hónapos kora óta megy egyedül,1 hónapja meg már a motorozáshoz is bátor. Ő fél éves koráig le volt maradva,kis pufi is még pluszban. Ő 10 hónaposan állt fel és kezdett kapaszkodva lépegetni,15 hónaposan meg elkezdte azt hogy próbálkozik egyedül és 1-2 lépést tett minden nap.
2013. júl. 21. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2013. júl. 21. 10:50
 3/7 gabszem ***** válasza:
kislányom 8 honapos kora óta áll, kapaszkodva lépeget, de csak 15 hósan kezdett önállóan járni egyik napról a másikra. egy héttel később már szaladt. ne aggódj!
2013. júl. 21. 10:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam, nem vagyunk lemaradva:)
2013. júl. 21. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Fiam 9 hóan indult el a bútorok mentén, de csak 16 hósan egyedül. Addig azt is utálta, ha kezét fogtam.
2013. júl. 21. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én lánykám is 15 hónapos, és ô sem jár még egyedül. Kézen fogva gyönyörûen lépked, már simán sikerülne egyedül is neki, de bátortalan. Imád mászni, így jut el mindenhová. Kapaszkodás nélkül leguggol-feláll, motorozik, felmászik bárhová. Tehát az egyensúlya rendben van, mégsem indul el...

Van ilyen. Azt mondják, ha egy baba sokat mászik, okosabb lesz. :)

2013. júl. 21. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! 18 hónapos koráig bőven ráér még elindulni. Amúgy nem biztos, hogy lesz ennek bármilyen előjele. A nagyobb lánykám 16 és fél hónaposan indult el, addig kapaszkodva lépegetett. A kezét én sem tudtam megfogni addig, amíg magától el nem indult. Nála sem volt semmi előzmény, hirtelen elengedte magát és ment. Onnantól kezdve nem csetlett-botlott, hanem rendesen járt.
2013. júl. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!