8 hónapos (múlt) baba ehet már a mi ételeinkből (fűszerezettek)?
Szerintem meg nyugodtan eheti! Ha nincs agyonfűszerezve, akkor kaphat belőle!
Én úgy csinálom, hogy megfőzöm a főzeléket kicsit fűszerrel, és amikor kész, veszek ki belőle a 9 hónapos fiamnak és a minkre még ráfűszerezek! Az én fiam nem eszi meg ezeket az ízetlen vackokat, bármit is próbáltam. Pedig három hónapon keresztül kínlódtam vele és ahogy fűszeresebb kaját kapott, aminek ízes is volt, onnantól kezdve szépen eszik!
Ha olyasmire gondolsz, mint a majoránna, bazsalikom , fokhagyma, akkor ehet. Csilit, borsot ilyen izgató dolgokat ne adj neki. Ha erősen sósan esztek, akkor főzz enyhébben sózva, s sózzátok utána a tányéron.
A súlyos, rántásos, füstölt húsos, babos magyaros kajákat hanyagold, de egy kis habart főzeléket, krumplipürét, jércemellet, húsleveskét, párolt zöldséget nyugodtan adhatsz neki.
Cukor mibne van? Úgysem krémessel eteted.
Egy kávéskanálnyi cukor nem számít. Ha pl. teszel a borsólevesbe, a paradicsommártásba. Ennyi miatt ne problámázz!
Szia!
Szerintem is adhatsz....én is adok neki ezt azt ami könnyű kaja.:)
Úgy csinálom , hogy mielőtt kész lenne a kaja mindig veszek ki neki, amit addig csak minimálisan fűszereztem és aztán a mi ízlésünkhöz tovább fűszerezem :)
Mi is 8hósak vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!