Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hetes babám születésétől...

9 hetes babám születésétől kezdve 80-120grammokat eszikt, napont 400-500 gramm között. Ilyen idős babának 800-900-at kéne enni igaz? Mit csináljak hogy többet egyen? Van tejci, még sem eszik egyszerre 80-110 grammnál többet.

Figyelt kérdés
Remélem nem lesz baja tőle. 3450-el született,most 5330-nál tart.Mit csináljak? Házi orvosom azt mondja hogy ez nem elég,pótolni kell...de minek pótoljak ha van tej??? A védőnőm meg azt mondta hogy amig gyarapszik addig nincs gond,ne méricskéljem,a doki szerint meg igenis mérjem. Már teljesen begolyóztam a méréstől,egész napom szinte azzal tellig,hogy mérleg bekapcs,gyerek rátesz,enni,böfi,mérés,keveset evett,még beleerőltetek annyit hogy legalább 100gramm meglegyen.szegénynek meg vissza jön ha teletömöm. Mit csináljak? Kinek higyjek?? Tényleg elég neki ennyi? Vagy tényleg pótólni kell??
2009. okt. 21. 10:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerinted mekkorának kellene lennie?
2009. okt. 23. 21:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen az enyém ilyen adagokat evett és születésétől ugyanennyit hízott. Kicsit én is mindig aggódtam, kevesellettem. De engem is mindig megnyugtatott a védőnő. Nem kell pótolnod, a babád tudja a legjobban, mennyi kell neki. Nyugodj meg, jól fejlődk!

6 hónapos baba anyukája

2009. okt. 23. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!