Hozátáplálásnál mennyit kell kakilnia a babának?
Elkezdtük a hozzátáplálást, mert betöltöttük a 6 hónapot, eleinte körtét kapott, majd őszibarackot, ami iszonyatosan megfogta, és most szilvát adtunk neki, hátha az jó lesz és nem fogja meg, de úgy néz ki, hogy ez is megfogta, mert már a harmadik napja, hogy nincs kaki.
Aggódom, mert az őszibaracknál, is csak akkor tudott kakilni, mikor meghőmérőztem. Nem tudom, hogy mi tévő legyek, mert ha a szilva is megfogja, akkor mit adhatok neki? Vagy lehet nem áll még készen a hozzátáplálásra.
Amúgy anyatejesek vagyunk, és amíg csak anyatejes volt, addig beállt neki a minden második napi kaki. Vagy ez normális, hogy hozzátáplálás esetén, akár egy hétig nincs kaki? És ha szegénykének nyomja a beleit? Nem tudom mi tévő legyek, hőmérőzgetni sem akarom a végtelenségig. Előre is köszi a válaszokat.
8-o
Ha már 3 napja nem kakilt, az azért nagyon sok idő...
Én biztosan tennék valamit!
A hőmérőzéstől semmi baja nem lehet, ha az megindítaná a székletet, én biztosan kipróbálnám!
Vagy : glicerines végbélkúp?
Amúgy az alma talán meghajthatja, bár a szilva az bevált hashajtó, ha az sem???...
Krumplipüré?... Banán?... (Anyatejbe turmixolva?)
Szerintem az a normális, ha minden nap kakil a baba!
(Én már a 2 naponta rendszerbe sem nyugodnék bele.)
Adjál neki szilvát. Üvegesben is lehet kapni
Az én babám nagyon szereti
Biztos hatás:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!