Mit szerettek leginkább az anyaságban?
Húúú,megkönnyeztem amit írtatok!! :)
Az én kisfiam még csak 3 hónapos lesz jövőhéten,de imádom amikor rám mosolyog(huncutul),amikor beszélek neki és ő visszagügyög,imádom látni,ahogy fejlődik és szinte napról-napra mutat valami újat..még akkor is imádom amikor sír,mert olyan aranyos a kis szája akkor is amikor lefelé görbül.Én a kisfiamban nem csak 1-2 dolgot szeretek amire azt mondom,hogy igen ezért megéri,én az egész valóját imádom!!Ránézek és még most is alig tudom elhinni hogy ő az enyém,és olyan tiszta szeretet érzek iránta,hogy soha semmire nem cserélném!!Sokszor elég csak beszélnem hozzá és alig hogy visszagügyög már el is kap a sírás mert annyira SZERETEM!!Csodálatos dolog az anyaság.Az anyukám nagyon sokat mesélt nekem arról,hogy mennyire jó anyának lenni,de igazán soha nem értettem meg,hogy miről beszél és átérezni sem tudtam.Most,hogy én is anya lettem már tudom,hogy miről beszélt.Ezt nem is lehet szavakkal elmondani,hogy mi a jó benne,ezt át kell élni!! :) Én imádom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!