Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki Fisher Price, vagy V-tech...

Aki Fisher Price, vagy V-tech párti! Milyen játékokat tartotok leginkább hasznosnak- melyik volt amivel sokat játszott a babátok? 8-12 hónaptól?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne, hogy mi volt ezek közül a márkák közül, amit úgy éreztek, hogy felesleges volt megvenni....
2012. nov. 8. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Kockafaló viziló, sütifaló bödön, tanuló szék... na ezek tök feleslegesek. Mondhatnám újan adtam tovább. Le se tojta.

Zsiráfos golyópálya és a hipp-hopp zebra amit nyúz állandóan. Mikor járni tanult sokat tologatta a járássegítő kutyust. Az a lényeg, hogy zenéljen és villogjon.

Ez mind fisher. V-techet nem szoktam venni. A fishernek még a kis autói, vonatai és a mókakockái jók.

2012. nov. 8. 11:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A mókakockák voltaképpen mire jók?Mert ahogy néztem egymásba sem lehet rakni....
2012. nov. 8. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok egyik márka pártján sem. Nem szoktam nézni a játék márkáját, csakhogy tetszen. A sütifaló bödön nagyon bejött neki. De egy egyszerű golyóütőssel is nagyon elvan és ez noname.
2012. nov. 8. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Na, nálunk meg a zebra nem kell neki, pedig már 13 hónapos. Ki kell tapasztalni, hogy a te gyerekenek melyik jön be.
2012. nov. 8. 12:13
 5/5 anonim ***** válasza:
A Mókakockákat ugyan lehet egymásba rakni (ha felül lenyomod, mindhárom kockán egy-egy oldal elkezd pörögni), de teljesen felesleges volt megvenni. Zsiráfos golyópályánk nincs, de a játszóházban szerették a gyerekek.
2012. nov. 8. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!