Fisher Price mániás anyukák?
Amíg kisebb volt a lányom, akkor sok FP játékot vettem neki. Miért? Mert szerintem jók. Jó a minőség, aranyos, kedves játékok. Olyan 1 éves koráig vettem neki, utána már nem, mert addig kötötték le. A tanuló kutyát néha előveszi most is, meg a tanuló asztallal is játszik, de ezek mostanában már nem kötik le.
20 hónapos kislány anyukája
Szia !
Én imádom , nagyon leköti a lányomat :) Megbízható játékok , semmi kicsi alkatrész , szerintem tök tutik
Nekem még nincsen gyerekem, de várandós vagyok, és ami nagyon megtetszett a Fisher-Pice-tól, az a dzsungeles játszószőnyeg és a pihenőszék. Ez az a két termék, amit valószínűleg meg fogok venni, de lehetséges, hogy ezeket is használtan, mert valljuk be, nem a legolcsóbbak. Aztán ha a kicsi már "kinövi" őket, nem használja, akkor vagy elpakolom a következő gyereknek, vagy a családban tovább adjuk. Ha pedig még mindig működnek, akkor valószínűleg eladom más anyukának. :)
Később, ha nagyobb lesz a gyerekem, nem valószínű, hogy ragaszkodni fogok a Fisher-Price-hoz, vannak sokkal olcsóbb játékok is nála, de ha a gyerekemnek valamelyik megtetszene és tudnám, hogy használni is fogja, akkor lehet hogy megvenném. Persz ezt előre sosem lehet tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!