Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Libero comfort miért ilyen...

Libero comfort miért ilyen hiper vékony és csak nekünk ázik át a pisitől?

Figyelt kérdés
4 es liberót vettem a 10 kilós fiamra. Mivel az 5 ös hónaljig felér szegénynek és ebben a melegben az nagyon nem tuti. A combjánál sem jó rá az 5ös méret. (vékony lábú). És minden áldott éjjel folyik ki a pisi a liberóból. Ez a komfort valami olcsóbb változata a liberónak, vagy ennyire rossz lett? ( 4 es méret 84 db 5 ezer körül volt a dmben ez annyira nem olcsó szerintem) Eddig dada pelust használtunk , sose volt vele ilyen gondom. ( a szaga miatt cseréltem le amúgy).

2013. júl. 19. 13:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
a dm est én se szeretem az IS hamar megtelik valóban...
2013. júl. 20. 07:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy Pampers Premium Care-t használunk. Ez a legdrágább a Pampers-ből, fehér csomagolása van. A DM-ben szoktuk venni, 50 DM pontért 25% kedvezménnyel. Ez 60 darab, 4199 teljes áron, lejön 25% belőle. De a Tescoban is szokott lenni, ott van 80 darabos, és néha olcsóbb Clubcarddal. A narancs színű a legolcsóbb, nekünk az átázott hamar. A zöld, az úgymond hagyományos valóban illatos, nagyon jó az illata, nem is ázik át annyira hamar, de nekünk kiütést okozott.
2013. júl. 20. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!