Libero comfort miért ilyen hiper vékony és csak nekünk ázik át a pisitől?
Szia! A Libero nekünk is mindig átázott. Próbáltuk a Huggies-t, Pampers-t, de egyik se volt jó. Aztán vettem ezt a bababoltban kapható 100db-ost, 4ezer ft-ért, és jó volt.
Mondjuk van, amelyik pelusnak van egy kis kellemetlen szaga, de ha bevált eddig, szerintem ne cseréld le, felesleges szenvedni vele. Max, ha mentek valahova, akkor adj rá Liberot.
Első vagyok.
11,3 kg és 4-es méretről most váltottunk 5-re
11 kiló,fiú,5-ös méret(hosszú gyerek,nem pufi)
10 kilósan már neki kellett az 5-ös méret,mert kisé szorította,és kiengedte a pisit.Azóta nincsgond,bár sosem volt a Liberóval..
Köszi akkor nem a súllyal van a gond (azt hittem hogy a "teljesítménye" nedvszívás terén talán már nem ekkora babának van kitalálva de hát az 5 ös meg mint írtam nagy).
Dada volt nekünk is eddig csak a szaga zavar de nagyon :((( pedig nincs fél napokat rajta napi 5-6 pelust használunk.
Lehet akkor áttérünk pampersre....remélem az meg nem fog allergiát okozni (arról meg ezt hallottam a bevonata meg az illatosító anyag miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!