Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem fájhat neki?

Nem fájhat neki?

Figyelt kérdés
Kislányomnak már nagyon piros mindkét térde a mászástól, pedig főleg szőnyegen mászik és mégis. Reggelre enyhül egy kicsit, de ahogy nappal elkezd mászni, megint tiszta vörös lesz. Ti babátoknak is? Kenitek valamivel? Én babatestápolóval.
2013. júl. 17. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Én hosszú nadrágot adtam rá, ameddig mászott. Márpedig a kisfiam csak most, másfél évesen kezdett el menni, úgyhogy jó sokáig mászott. Nem volt soha piros a térde.
2013. júl. 17. 23:20
 2/2 anonim ***** válasza:
A szőnyeg szerintem még inkább felsérti mint a járólap. Én is hosszúnadrágot adok rá, sőt nem egy nadrágon meg is erősítettem a térd részt. Biztos, hogy fáj a térde, és nem is jó a térdének. Popsikrémmel kenheted neki, de ha más nem egy harisnyát, cicanadrágot vagy valamit adjál rá. Esetleg varrhatsz is csak térdre húzható kis hengert (harisnya anyagból) és arra is varrhatsz plusz térd erősítést. (ne kopjon ki 3 nap után)
2013. júl. 18. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!