A hasa fájhat vagy mi ez?
Nem hinném, hogy csak pont szoptatás közben fájna, inkább vmi más, szoptatással kapcsolatos dolog.. De lehet, hogy mohón eszik, és beszorul egy kis levegő, büfiztesd meg. vagy pont ellenkezőleg, nem jön eléggé a tej, és mérges.
Ilyenek inkább...
Nekünk is volt ilyesmi gondunk az elején. Akkor még nem tudta ő sem, én sem igazán, hogy kell szoptatni/szopizni.
A problémánkat a bimbóvédő (R-medes szilikon) oldotta meg. Valószínűleg a mellbimbómnak olyan alakja van, amivel nem boldogult még az elején, mert a - hogy is mondjam - bimbó eleje nem ért eléggé be a szájába, torkába.
Volt is, hogy bepöccent a picilány. :)
De igazából nem is emiatt kezdtünk el bimbóvédővel szopizni, hanem azért, mert másfél-két órát tartott a szoptatás.
Így most fél-3/4 órára csökkent.
Ha ez nem oldja meg a gondotokat, akkor sztem mégis a levegő lesz a gond, amit lenyel akár síráskor, evés közben is. Van, hogy feszíti a pocakját, és mivel levegővel van tele, így enni sem tud, mert nincs hely.
Mi espumisan cseppeket használunk rá, plusz sokat böfiztetjuk, tornáztatjuk, így alul-felül távozik mindenféle. :)
A hasfájás egyébként délután/este a leggyakrabb sajnos.
Kitartás!
5 hetes kislány anyukája
Nem lehet, hogy a füle fáj? Azt olvastam előfordulhat, hogy azért nyűgösek, mert a fülükön fekszenek és fáj. Próbálj meg egy másik szoptatási pozíciót hátha bejön.
Szerintem ne alapból arra gondolj, hogy kevés a tejed. Nem mindenre ez a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!