Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kislányotokat ti rózsaszinbe...

A kislányotokat ti rózsaszinbe szoktátok öltöztetni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 20:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Augusztusban születik a kislányunk,és amiket én vettem neki ruhákat, azok javarészt nem rózsaszínek. (1 kis szabadidő nadrág, és 2 db body az, ami rózsaszín mintás, a teljes babakelengyéből.) Ellenben kezdő ajándékként rengeteg rózsaszínt kaptunk, bodykat, ruhácskákat, rugdalózókat, zoknikat, harisnyákat, előkéket, stb.-t. Így nem tudok mit tenni, annak ellenére, hogy nem szeretem a rózsaszínt, benyeltünk nem kevés darabot és mivel szeretettel adták, így hordani is fogjuk. Ezt kompenzálandó én nem veszek rózsaszínt, és akkor talán sikerül egyensúlyban tartani a felállást.

Szóval röviden: én nem szeretném rózsaszínbe öltöztetni, de nem hiszem, hogy ezt sikerül majd kivédeni, hiszen már most sok a rózsaszín ajándékba kapott ruha.

2013. júl. 17. 21:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem, mindenfélébe öltöztettem, volt köztük néhány rózsaszín is. A legtöbb cucca uniszex, mert sokat kaptunk a barátnőm fiától, és gondoltunk a "jövőre is a vásárláskor", nagyon kevés igazán lányos picibaba ruhája volt. Amikor elmúlt 1,5-2 éves, szerette a ruhákat nézegetni, válogatni, és engedtem, hogy vásárláskor válasszon a kiválasztott ruhák közül. Akkor viszont gyakran választotta a rózsaszínt, így óvodáskora közepéig sok ilyen ruhája volt. De mindig törekedtem a sokszínűségre, nem bírom, ha minden egyforma, épp pl. rózsaszín. Az öccsének se kékek a ruhái.
2013. júl. 17. 21:57
 13/25 anonim ***** válasza:
Én abba öltöztetem ami kényelmes és jó neki,ha rózsaszín akkor rózsaszínbe ha kék akkor kékbe!
2013. júl. 17. 22:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én augusztus elejére várom a kislányomat, de nekünk inkább fehér alapon színes mintásból van sok, de én így szerettem volna. De úgy gondolom, ezen felesleges gondolkodni, hiszen a legtöbb ruhácskát úgysem fogja sokáig hordani. Szerintem inkább az a fontos, hogy jó anyaga legyen meg jó minőségű, ne irritálja a baba bőrét és persze mindig tiszta, ne legyen bolyhos, stb. (mondjuk otthonra lebukni az is jó) :) De később is ügyelni fogok arra, hogy szép, színes ruhákat hordjon majd, én inkább a sötét ruháktól tartok és az én mumusom személy szerint a piros, nem a rózsaszín :) :) 36 khm
2013. júl. 17. 22:54
 15/25 anonim ***** válasza:
58%
Előző vagyok, még annyit hozzátennék, hogy pl. van egy ismerősöm, aki rendszerint sötét ruhákba öltözteti a kislányát. Nem mondom, van egy-két jó ruhácska (pl. egy sötétkék szoknya fehér vagy más színű világos felsővel vagy harisnyával), de nekem pl. nem jön be, ha a gyerekre sötét ruhákat adnak és az az uralkodó szín. Akkor már inkább a full rózsaszín :)
2013. júl. 17. 22:59
 16/25 Kiki01 ***** válasza:
58%
Ha nincs rajta elég rózsaszín akkor rendszeresen fiúnak nézik:( Úgyhogy legtöbbször legalább a gatya vagy a felső az. De már megszoktam.
2013. júl. 17. 23:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez ízlés kérdése. Én utálom a rózsaszínt, így biztosan inkább fehérbe, sárgába, zöldbe fogom öltöztetni, ha megszületik. A fiamra sem csak kék ruhákat adtam. Szerencsére egy csomó unisex szín van. A másik, hogy a lányom a bátyus ruháit is megörökli, így kénytelen lesz egy kicsit fiúsabb színeket hordani! :)))) Nem hiszem, hogy reklamálni fog.
2013. júl. 17. 23:29
 18/25 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, augusztusra várom a lányomat. Már előre közöltem a rokonsággal, hogy be ne merjenek állítani rózsaszínű ruhákkal! :))
2013. júl. 17. 23:33
 19/25 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a 11. válaszoló voltam, az "augusztusi kismama"

Kedves 17.!

Hogy csináltad? Komolyan, kéne a trükk, mert én is kijelentettem, hogy a rózsaszínt kérjük mellőzni, de kb. annyira foglalkoztatta a rokonságot a kérésem, mintha a napi vonatmenetrendet olvastam volna föl. :) Úgy kapjuk a rózsaszín ruhákat, mint a cukrot.

2013. júl. 18. 00:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig nem igazán jófej dolog, hogy ha kikötjük, milyen színű ruhákat ne hozzanak majd a picinek. Én pl. örülök bárminek, amit kapunk, mert ők sem a színnel vannak elsősorban lefoglalva, amikor majd először jönnek látogatni, hanem a babával és veled, hogy vagytok, stb. Az ajándék pedig egy gesztus. Lehet, sokan nem fognak velem egyet érteni, de én így gondolom. Ráadásul kislányrucikban nem valami nagy a paletta, nagyrészt rózsaszínűek..
2013. júl. 18. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!