A kislányotokat ti rózsaszinbe szoktátok öltöztetni?
Augusztusban születik a kislányunk,és amiket én vettem neki ruhákat, azok javarészt nem rózsaszínek. (1 kis szabadidő nadrág, és 2 db body az, ami rózsaszín mintás, a teljes babakelengyéből.) Ellenben kezdő ajándékként rengeteg rózsaszínt kaptunk, bodykat, ruhácskákat, rugdalózókat, zoknikat, harisnyákat, előkéket, stb.-t. Így nem tudok mit tenni, annak ellenére, hogy nem szeretem a rózsaszínt, benyeltünk nem kevés darabot és mivel szeretettel adták, így hordani is fogjuk. Ezt kompenzálandó én nem veszek rózsaszínt, és akkor talán sikerül egyensúlyban tartani a felállást.
Szóval röviden: én nem szeretném rózsaszínbe öltöztetni, de nem hiszem, hogy ezt sikerül majd kivédeni, hiszen már most sok a rózsaszín ajándékba kapott ruha.
Azt hiszem, a 11. válaszoló voltam, az "augusztusi kismama"
Kedves 17.!
Hogy csináltad? Komolyan, kéne a trükk, mert én is kijelentettem, hogy a rózsaszínt kérjük mellőzni, de kb. annyira foglalkoztatta a rokonságot a kérésem, mintha a napi vonatmenetrendet olvastam volna föl. :) Úgy kapjuk a rózsaszín ruhákat, mint a cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!