Ha a kisfiam minden evés bukik, akkor az azt jelenti, hogy túl sokat adtam neki enni?
Minden egyes evés után büfizik szépen,viszont így is bukik már lassan egy hete.Van,hogy büfikor,de van olyan is,hogy utána,ha vízszintesbe kerül.
11 hetes,és mértéktelen étvágya van,150 ml alatt nem nagyon eszik.Ha igen akkor ordít,mert nem elég neki,ezért mostanában már 160-170 ml-eket adok neki.Anyatejes+tápszeres már kb 2 hete.Eddig szépen volt tejem,most viszont már egyre kevesebb van és muszáj pótolnom :(
Azért annyira nem komoly,nem bukik olyan sokat,hogy kiszáradjon :) Nem sokat bukik vissza,csak arra gondoltam,hogy lehet,hogy sokat eszik.Viszont szerintem egy 11 hetes babának már kell a 160-170 ml kaja. :)
Azóta vettem észre a bukást,amióta tápszerrel kell pótolnom a kajcsit.Lehet,hogy az sűrűbb neki és nehezebben bánik el vele a kis gyomra??Eddig végül is csak anyatejes volt,és szerintem szokatlan a gyomrának a sűrűbb-nehezebb tápszer.
Nálunk is ugyanez volt, bukott nagyon sokszor két etetés között folyamatosan akár 6-szor is, érdekes módon szépen hízott így is.
Ilyenkor még fejletlen a gyomorszáj vagy ilyesmi és ezért van. Nekünk írtak fel antireflux tápszert az sűrűbb, de úgy összeáll, hogy borzasztó mososgatni, na meg a lyukat betömíti, de amúgy nem oldtotta meg a problémát, hanem mikor elkezdett ülni, na akkor csökkent és aztán meg is szűnt. Szóval amikor kezd függölegesben is egyre többet lenni meg fog szűnni. A hozzátáplálás sem oldotta meg nálunk, gondolhatod, mikor jött valaki azon agyaltam milyen kaját adja, ha büfizik ne hagyjon maradandó foltot a vendég ruháján :)
előző vagyok
az hogy mennyi kaja kell úgy tudod , hogy a súlyát kg-ban megszorzod 150-nel és elosztod a kajálások számával, szóval kb annyit egyen.
Szia! Nekem is elkezdett fogyni a tejemes a doki nenink ajanlotta a Mother Love more milk plus kapszulat. DM-ben is kapni, de neten rendelve jobb ara van. Nem olcso ( 6000 ft kornyeke) de nekwm megmentette a szoptatast, halas vagyok erte.
Egy szinten jo etvagyu 13 hetes Fiatalur anyukaja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!