15 hónapos kisfiam éjszaka megint kel enni, miért?
Ha rendesen bevacsorázik, akkor ez csak egy rossz berögzülés, amiről le kellene szokni.
És éjszaka mit eszik?
Szia! A héten van így most egyhuzamban de néha-néha szokott egy ilyen éjszaka lenni csak.
Éjfél után szokott megéhezni, olyankor kavarok neki egy kis tejpépet. Kicsi adagot. Máskülönben nem alszik vissza. Már próbáltam teáztatni is de meg sem issza , mert csak a vizet szereti.
Az éjszakai/hajnali evés állandósult nálunk. Nem tudok vele mit kezdeni. Eljön a 2 óra és utána valamikor tuti kér enni. Addig kiabál míg nem adok neki enni. Már próbáltam, hogy nem adok neki de reggelig senki nem alszik akkor. Sőt az alattunk fölöttünk lakók sem. Már az orvosunkat is megkérdeztem, azt mondta nem tud tanácsolni ő sem semmit.
Pedig napközben is nagyon jol eszik. Vacsorár is jó husos sürü főzelékeket kap kenyérrel. Sehogy nem jó.
Valkinek ötlet esetleg!?
Másfél évesem is ezzel küzd... viszont nálunk tényleg összefügg a napi étkezéssel. Ha rendesen eszik mindenfélét nap közben, akkor képes végigaludni az éjjelt. Ha pl délelőtt csak gyümölcsöt fogad el, akkor délután hiába eszi a normál mennyiséget, mégis megébred.
Próbáltam, csak megsimizni, vele aludni, itatni; ha ilyenkor kel, akkor enni kér.
Lehet rossz beidegződés is, én már beletörődtem, mert ha ilyenkor megetetem, akkor 10 perc múlva én is ágyban lehetek... és aludhatok tovább.
Igen , már én is odáig jutottam, hogy inkább adok neki enni és 10-20 perc mulva alszunk is mind a ketten. meg persze apa is mert őt is felébreszti.
Köszi a válszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!