Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen természetű a bak...

Milyen természetű a bak horoszkópú babád?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk, kisfiú lesz és úgy néz ki bak :)

A környezetemben több bak kisfiút is ismerek, de kivétel nélkül mindegyikük hisztis, akaratos, nehezen kezelhető.

Kicsit félek is ettől, eddig azt gondoltam, hogy minden nevelés kérdése, de nyilván az alaptermészetén nem tudok változtatni.

A Te babád milyen?

2013. júl. 17. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi is baknak várjuk a kisfiunkat :)

A kolléganőm fia bak, és pont ellentéte annak amit írtál: nyugodt, könnyen kezelhető, bár kissé bátortalan kissrác :)

2013. júl. 17. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor van remény :)

Mikorra vagy kiírva? Én január 16-ra.

2013. júl. 17. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
sziasztok,az én kisfiam január 15-én született,elég kis nyugis eddig,igaz most 6 hónapos :) ha éhes,akkor zeng a ház,a többiről majd később tudok nyilatkozni,egyébként jó a kérdés,engem is érdekel.
2013. júl. 17. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom január 11-én született.(Jan. 15-re voltam kiírva vele)Első baba.

Nemrég töltötte a 6 hónapot.

Ő egy hisztis,akaratos kiscsaj.

Már most úgy kell lennie mindennek,ahogy ő akarja.

Állandó törődést,és foglalkozást igényel,ha nincs mellette valaki,akkor sír,hisztizik.

Remélem azért idővel jobb lesz.

De ennek ellenére imádjuk.Nagyon mosolygós és bújós kislány. :)

2013. júl. 17. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! JanuAr 14-én született. Nyugodt kiegyensúlyozott mosolygós baba. 2 esetben sír. Ha éhes vagy ha fáradt. De akarata az van. Ha valami nem tetszik neki "berág" és veszekszik. Szó szerint. Úgy mondja a magáét,hogy belepirul. Ezzel lesz gondunk.
2013. júl. 17. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Január 9-re vagyok kiírva, de minden UH-n nagyobb volt, azt mondták, ne lepődjek meg ha már idén kibújik :)
2013. júl. 17. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!