Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha időnként étkezések között...

Ha időnként étkezések között kap kenyeret rágcsálni, azzal még nem rontom el?

Figyelt kérdés
ugyanis most tanulunk rágni,darabosa enni,így időnként kap,étkezések közt rágcsálni valót.kiflit,kenyeret,és a foga miatt időnként kemény babapiskótát.ezzel még nem rontom el,hogy nassol 2 étkezés közt,vagy igen?
2009. okt. 20. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
dehogyis:)
2009. okt. 20. 12:46
 2/3 anonim ***** válasza:
nem rontod el, vagy akkor én is, mert két étkezés között én is adok ált. kekszet a kislányomnak.
2009. okt. 20. 13:11
 3/3 A kérdező kommentje:
:)azt nem szeretném ha rá szokna a nasizásra,de úgy látom,igy szívesen rág,mert amúgy csak pépeset eszik,de amióta kap ilyeneket azóta egyre több darabosat is megeszik.a babapiskóta,meg olyan kemény,hogy ölni lehetne vele,de felül jön 4 foga,gondoltam azzal eldörzsölgeti egy darabig.órákig el van vele.köszi.
2009. okt. 20. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!