Tej helyett gyümölcsöt? Nem igazán látom át!
5 hónapos lesz a babám, anyatejes. Sosem volt valami jó evő, mindig úgy gondoltam, hogy ezmiatt a hozzátáplálást valószínűleg hamarabb fogjuk elkezdeni mint azt ajánlják.
Reggel 7-kor szopott 70-et, 10-kor 50-et. Adtam neki utána almát amit nagyon szívesen evett. Csak úgy nyitogatta a kisszáját.:) Sajnálom, nem tudom elviselni, hogy ilyen keveset egyen csak azért mert még csak 5 hónapos!
Amit nem értek az az, hogy hogyan lehet kiváltani egy szopást?? Mondjuk szopik reggel 7-kor. Aztán kellene 10-kor, de mivel már elkezdjük a hozzátáplálást adunk neki almát. Majd 1-kor ebédel, szopizik megint. Nem gáz, hogy reggel 7-től délután 1-ig csak almát eszik? Nekem nagyon kevésnek és "gyengének" tűnik. Hozzatok képbe, legyetek szívesek!
Egyáltalán nem gáz. És annyira nem is kevés neki, mint gondolod. Kislányom megeszik kb 200-230ml gyümipépet tízóraira és 2,5-3 órát kibír vele. Ha teszek bele egy babapiskótát is, akkor még tovább. nekik ez laktató, hiszen a gyümi is tele van vitaminnal, cukorral és mindennel, ami a tejben/tápszerben is van. Könnyen emészthető és jó kis székletet csinál:)
Sokszor egy felnőttnek is elég 1-2 db gyümölcs ebédig, és mi nagyobbak vagyunk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!